Facebook Pixel "Χυλόπιτα" Χατζηνικολάου στον Άρη!
| 2013-03-08 16:40:00

"Χυλόπιτα" Χατζηνικολάου στον Άρη!

"Χυλόπιτα" Χατζηνικολάου στον Άρη!

Στην απόφαση να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή και να αρνηθεί την πρόταση συνεργασίας που του έκανε ο Άρης προχώρησε ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου ενημέρωσε το πρωί τους παίκτες του Ηρακλή πως θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας για να αναλάβει τον Άρη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Παπαδόπουλος, συναντήθηκε με τον Έλληνα τεχνικό και κατάφερε να τον πείσει και να παραμείνει τελικά στον «Γηραιό» και να απαντήσει στην πρόταση συνεργασίας των «κίτρινων» αρνητικά.

Πλέον, οι άνθρωποι του Άρη αναζητούν αλλού τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Μιχαλήτσο. Σύμφωνα, με το ρεπορτάζ, στα υπόψη είναι οι Άκης Μάντζιος και Γιώργος Φοιρός. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα αφού η ομάδα βρίσκεται στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας και το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Άρα, το έργο που θα αναλάβει ο νέος τεχνικός και η προσπάθεια που θα πρέπει να κάνει για να παραμείνει η ομάδα στην Σουπερλίγκα θα είναι αρκετά δύσκολα!

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags