Facebook Pixel «Τίτλο αήττητος και πρόκριση με Λεβάντε»
| 2013-03-11 19:16:00

«Τίτλο αήττητος και πρόκριση με Λεβάντε»

«Τίτλο αήττητος και πρόκριση με Λεβάντε»

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε για το... δικό του πρωτάθλημα που πήρε ο Ολυμπιακός και τόνισε πως αν έμενε στον πάγκο, οι «ερυθρόλευκοι» θα το έπαιρναν χωρίς ήττα! Επιπλέον, ανέφερε πως με αυτόν προπονητή, οι Πειραιώτες θα είχαν περάσει σίγουρα και τη Λεβάντε!!!

«Ναι, αισθάνομαι κι εγώ πρωταθλητής!» Στην άλλη άκρη της γραμμής ο Λενάρντο Ζαρντίμ ακούστηκε να γελάει. Πιο πολύ ήταν ένα γλυκόπικρο γέλιο για κάτι που κέρδισε, αλλά και κάτι που έχασε. Στην ερώτηση εάν πανηγύρισε τον τίτλο, δεν είχε τον παραμικρό ενδοιασμό να απαντήσει καταφατικά: «Χάρηκα πολύ για την ομάδα και τους ανθρώπους της».

Λίγες ώρες μετά και τη μαθηματική διασφάλιση του 40ό πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον άνθρωπο που έβαλε τα θεμέλια του τίτλου. Στην πρώτη «ελληνική» συνέντευξη μετά την αποχώρηση του ο Πορτογάλος ξεκινάει από τον καλοκαιρινό σχεδιασμό, περνάει στο Τσάμπιονς Λιγκ και τη Λεβάντε, συμβουλεύει για το μέλλον στην Ευρώπη και φυσικά αναφέρεται με παράπονο στην απομάκρυνση του και για τον στόχο που άφησε στη μέση...

Πως είναι να είσαι πρωταθλητής χωρίς να είσαι παρών στα επινίκια;
«Η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται περίεργο (γέλιο). Πραγματικά όμως χαίρομαι για όλους όσους δούλεψαν πολύ για αυτόν τον τίτλο. Και επειδή συμπεριλαμβάνομαι σε αυτούς, αισθάνομαι να τον κατέκτησα κι εγώ. Σίγουρα πάντως δεν είναι ωραίο να μην βρίσκεσαι στη φιέστα».

Διαβάστε περισσότερα στο gazzeta.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags