Facebook Pixel Με την ...τζιπάρα του ο Μάνταλος!
| 2013-03-13 11:39:00

Με την ...τζιπάρα του ο Μάνταλος!

Με την ...τζιπάρα του ο Μάνταλος!

Οι διαιτητές είθισται να μεταβαίνουν στα γήπεδα με ταξί.

Ο Σταύρος Μάνταλος όμως έκανε τη διαφορά και κατέφθασε προχθές στη Νέα Σμύρνη με το πολυτελές τζιπ Volkswagen Touareg (προφανώς δικό του), το οποίο μάλιστα στάθμευσε πίσω από τη μία εστία (εκεί όπου παίρνει θέση συνήθως το ασθενοφόρο για παν ενδεχόμενο).

Η επιλογή αυτή λοιπόν του Αθηναίου ρέφερι σχολιάστηκε από τους ανθρώπους του Ατρόμητου. Από τη στιγμή άλλωστε που «έβραζαν» μαζί του, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Πήραν την κατάλληλη... πάσα για να διατυπώσουν μερικά ερωτήματα: «Τόσο σίγουρος ήταν ο κύριος Μάνταλος ότι θα επιτελέσει το καθήκον του; Δεν περνούσε καν από το μυαλό του ότι θα μπορούσε να στραβώσει το ματς; Πώς θα αποχωρούσε από το γήπεδο αν οι γηπεδούχοι έχαναν και είχαμε λαϊκά δικαστήρια κατά παντός υπευθύνου;».

ΑΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

Δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι ήταν ανάμεσα στους εκπρόσωπους των ΜΜΕ προχθές στη Νέα Σμύρνη. Σκοπός της παρουσίας τους ήταν η καταγραφή της ατμόσφαιρας, αλλά και η αξιολόγηση των εγκαταστάσεων στο πλαίσιο αφιερώματος για τα ελληνικά απαρχαιωμένα γήπεδα. Μάλιστα οι δύο απεσταλμένοι σε συζητήσεις με Ελληνες συναδέλφους δεν μπορούσαν να κατανοήσουν τον λόγο που υπήρχε ένταση στον αγώνα. Αντε να τους εξηγήσεις ότι τη σεζόν 2007-08 οι «κυανέρυθροι» νίκησαν 2-0 τους Περιστεριώτες και τους έριξαν στη δεύτερη κατηγορία... Και τώρα που γύρισε ο τροχός, ο Ατρόμητος προσπάθησε να «εκδικηθεί», για να πληρώσει με ανάλογο νόμισμα. 

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags