Facebook Pixel Ο Τσιώλης, ο Ιβάν και ο ΑΠΟΕΛ
| 2013-03-13 13:09:00

Ο Τσιώλης, ο Ιβάν και ο ΑΠΟΕΛ

Ο Τσιώλης, ο Ιβάν και ο ΑΠΟΕΛ

Στην κορυφή της λίστας του ΑΠΟΕΛ φέρεται να βρίσκεται ο Σάκης Τσιώλης, του οποίου το συμβόλαιο με τον Αστέρα λήγει το καλοκαίρι.

Την περασμένη Δευτέρα (11/3) ο τεχνικός των Αρκάδων δήλωσε πως έχει δυο προτάσεις από ελληνικές ομάδες. Απ' ό,τι φαίνεται, όμως, το «καλό», ενδεχομένως, να έρθει για τον έμπειρο τεχνικό από την Κύπρο και δη από τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος δεν αποκλείεται να βγει στην αγορά για νέο προπονητή, από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι διεκδικητές του τίτλου στην Κύπρο έχουν συμβόλαιο συνεργασίας με τον Γιοβάνοβιτς έως το καλοκαίρι, όμως ο Σέρβος τεχνικός δεν έχει ξεκαθαρίσει σε κανέναν τις προθέσεις του για το τι θέλει να κάνει. Ετσι στον ΑΠΟΕΛ προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο έχοντας πολύ ψηλά τον Σάκη Τσιώλη, του οποίου τη δουλειά εκτιμούν. Βέβαια, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις θα τηρηθούν οι προτεραιότητες.

Τι σημαίνει αυτό; Ο Τσιώλης θα μιλήσει πρώτα με τη διοίκηση του Αστέρα και δη το δίδυμο των Μπάκου-Καϋμενάκη, ενώ ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει συζητήσεις με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων με τον Γιοβάνοβιτς. Αν και εφόσον δεν υπάρξει εξέλιξη, τότε είναι πολύ πιθανόν ο Καρδιτσιώτης τεχνικός να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την ομάδα της Λευκωσίας, που μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του και σε οικονομικό επίπεδο.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags