Το maisfutebol.iol.pt δημοσίευσε μπλογκ του διεθνούς Πορτογάλου χαφ του Ολυμπιακού με τίτλο «Πάολο Μασάντο: Ένας πρωταθλητής γράφει για μία τέλεια εβδομάδα». Στην συνέχεια του άρθρου τονίζεται ότι «Ο Πορτογάλος επισημαίνει ότι ζει τις καλύτερες μέρες της ζωής του. Tο Maisfutebol ζητά από τους Πορτογάλους που εργάζονται στο εξωτερικό να γράφουν τις απόψεις και τις εμπειρίες τους.

Αυτά είναι τα χρονικά του Πάολο Μασάντο: «Γειά σας. Πρώτα θα ήθελα να απολογηθώ στους αναγνώστες του Maisfutebol διότι θα έπρεπε να είχα γράψει το τρίτο μου κείμενο εδώ και μερικές εβδομάδες. Όμως το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ έντονο με απόλυτη συγκέντρωση στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το νωρίτερο δυνατό έτσι ώστε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο και να πάρουμε το νταμπλ.

Γράφω σε εσάς στο... μέσον μίας τέλειας εβδομάδας: πιθανότατα είναι η καλύτερη εβδομάδα της ποδοσφαιρικής μου πορείας. Θα είναι δύσκολο να ξεχάσω το τι πέρασα αυτές τις μέρες. Η δουλειά που γίνεται και το ότι οι άνθρωποι εκτιμούν εκείνο που κάνω μου δίνει επιπλέον κίνητρο να συνεχίσω. Είμαι πάνω στο διάστημα όπου προσπαθώ να... συνέλθω από τρεις πολύ μεγάλες στιγμές.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzeta.gr