Facebook Pixel Τον έστειλαν αδιάβαστο!
| 2013-03-18 13:10:00

Τον έστειλαν αδιάβαστο!

Τον έστειλαν αδιάβαστο!

Πρόσωπο των ημερών ο Κατίδης, έχουν γράφτει για εκείνον όλα! Μέχρι που ιστοσελίδα (με πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα) αποφάσισε χθες το βράδυ να τον πεθάνει...

"Ρεπορτάζ" που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα που έχει σαν κύριο θέμα την πολιτική επικαιρότητα, ανέφερε ότι ο νεαρός άσος της ΑΕΚ... κρεμάστηκε και, μάλιστα, τον βρήκε σε αυτή την κατάσταση η κοπέλα του!

Το συγκεκριμένο θέμα, βέβαια, έχει αποσυρθεί από την εν λόγω ιστοσελίδα, καθώς έμεινε δημοσιευμένο μόνο για λίγα λεπτά. Τόσα όσο χρειαζόταν για να κανιβαλίσουν χωρίς όρια ορισμένοι, με το θέμα που προέκυψε μετά τον χαιρετισμό του Κατίδη προς την εξέδρα της ΑΕΚ...

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Διαβάστε το ρεπορτάζ που έμεινε για λίγο στον "αέρα" χθες το βράδυ στην πασίγνωστη ιστοσελίδα και, στη συνέχεια, το απέσυραν... Το κείμενο είχε τίτλο "Καλό ταξίδι" και ανέφερε:

"Τα τελευταία λόγια και η αυτοκτονία του Γ.Κατίδη Έπειτα από τα χθεσινά γεγονότα ο Γιώργος Κατίδης αναχώρησε για Ιταλία, έχοντας πάρει άδεια μερικές μέρες από την ομάδα του. Πριν λίγη ώρα η κοπέλα του μπήκε στο δωμάτιο και είδε το νεαρό ποδοσφαιριστή κρεμασμένο.

Αφού φώναξε ένα ασθενοφόρο να παραλάβει τον σύντροφο της πήρε τηλέφωνο τους ανθρώπους της ΑΕΚ και κλαίγοντας με λυγμούς τους είπε τα παρακάτω λόγια ” Οδηγήσατε ένα νεαρό παιδί στην αυτοκτονία".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags