Facebook Pixel Ένα γράμμα στο Γιώργο Κατίδη
| 2013-03-20 16:43:00

Ένα γράμμα στο Γιώργο Κατίδη

Ένα γράμμα στο Γιώργο Κατίδη

Ο Γιάννης Καραλής γράφει ένα γράμμα μέσα στο πρόσωπο των τελευταίων ημερών, Γιώργο Κατίδη.

Γιωργάκη, είναι κάποιες μέρες τώρα που θέλω να σου γράψω δυό τρείς λέξεις αλλά κάτι με φρέναρε.Mάλλον η σκέψη που μου έλεγε μέσα μου "και ποιός είσαι εσύ ρε...μπάρμπα που θα κάνεις και...συστάσεις σε ένα 20χρονο παιδί";

Ίσως και να είχε δίκιο η..."σκέψη". Απ΄την άλλη πάλι,είναι τόση η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και τέτοιος ο ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ γύρω μας,που αν δεν σου ΄γραφα δυό λέξεις θα ΄σκαγα!

Κοίτα,αγόρι μου,να κλείσεις τ΄αφτιά σου τούτες τις δύσκολες μέρες.Μην τσιμπήσεις στις...υποδείξεις και τις...συστάσεις των καλοθελητών "δασκάλων". Κανένας τους δεν το κάνει γιατί σε νοιάζεται πραγματικά. Την πάρτη τους φροντίζουν και βρήκαν την ευκαιρία να αυτοπροβληθούν ξεσαλώνοντας!

Αυτές οι στιγμές χρειάζονται ηρεμία,αγάπη και σιωπή.Μ΄απλά λόγια,βρες την ησυχία σου μακριά απ΄τον πολύ κόσμο,το...facebook και το...twitter,και κοντά στους δικούς σου ανθρώπους.Φρόντισε να μην ακούς ή διαβάζεις τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ των σύγχρονων..."σοφών" (τρομάρα τους!).Ξέρεις,αυτών που δεν δίστασαν να αποκαλέσουν "ηλίθιο" ένα νέο παιδί,αδιαφορώντας να ψάξουν για τις ΑΙΤΙΕΣ της άγνοιάς του.Τις ίδιες μέρες,μάλιστα, που άφωνοι διαβάζαμε για ένα ολόκληρο σχολείο όπου ούτε ένα παιδί δεν ήξερε να απαντήσει τι έγινε στον...Μαραθώνα!!!

Ηλίθιοι,αγόρι μου, είμαστε όλοι εμείς,οι 40άρηδες και πάνω,και με τεράστια ευθύνη για το κοινωνικό,πολιτικό και κυρίως πολιτισμικό επίπεδο της χώρας που παραδίδουμε σε σας,τους νέους,τα ΠΑΙΔΙΑ μας!

Και που είσαι Γιωργάκη; Όχι αγόρι μου.Ένας χαιρετισμός, ένα λάθος ενός 20άρη, ΔΕΝ τον κάνει...φασίστα! Πόσο μάλιστα, όταν έχει την γενναιότητα να αυτοτσαλακώνεται δημόσια,αναγνωρίζοντας την βλακεία της πράξης του και ζητώντας ΣΥΓΝΩΜΗ,χωρίς να...προσδοκά "κάτι" απ΄αυτή,αποδεχόμενος ΚΑΘΕ τιμωρία.

Μην "τους" ακούς,λοιπόν,και να θυμάσαι: "ΑΥΤΟΙ",ούτε γνωρίζουν τι σημαίνει ούτε ζήτησαν ποτέ συγνώμη στη ζωή τους,για να καταλαβαίνουν το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της.Κυρίως όταν ακούγεται από έναν 20χρονο,το 2013...

Υ.Γ. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλλέτω...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags