Facebook Pixel Έθαψαν τον Κατίδη επειδή "πουλάει"!
| 2013-03-20 19:09:00

Έθαψαν τον Κατίδη επειδή "πουλάει"!

Έθαψαν τον Κατίδη επειδή "πουλάει"!

Ο Χρήστος Αρδίζογλου μοιράζεται μέσω του sportdog τον προβληματισμό του για τον ντόρο που δημιούργησε ο Κατίδης. Η ευχή στον παίκτη και το "χώσιμο" στην ΕΠΟ.

Αναλυτικά το σχόλιο του παλαίμαχου άσου της ΑΕΚ:

Δεν μπορώ να καταλάβω τι είχε στο μυαλό του ο Κατίδης και πανηγύρισε έτσι. Από εκεί και πέρα είναι ένα παιδί γι΄ αυτό λειτούργησε με αυτή την επιπολαιότητα. Ας τον κρίνει ο κόσμος.

Η απόφαση της ΕΠΟ για ισόβιο αποκλεισμό ήταν ακόμα πιο επιπόλαιη όμως. Γι΄ αυτό ο πρόεδρός της έκανε λόγο για βιαστική κίνηση λέγοντας ότι με καλή διαγωγή ίσως να μπορέσει να επιστρέψει στις εθνικές ομάδες.

Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις. Εγώ όμως ρωτώ, το πρόβλημά μας είναι ο Κατίδης; Εδώ όλη η Ελλάδα καταστρέφεται, τόσο πολύ τους νοιάζει ο Κατίδης και ο κάθε Κατίδης; Αλλά αυτό φαίνεται πουλάει.

Όσον αφορά την ...και καλά τιμωρία που του επέβαλε η ΑΕΚ, ήταν για τυπικούς λόγους. Η ομάδα έχει ένα εκατομμύριο έγνοιες, με έναν πανηγυρισμό θα ασχολείται;

Ελπίζω να μην το πάρει βαρέως ο παίκτης. Να το παλέψει και να μην απογοητευτεί από τον πόλεμο που του έγινε. Να προσγειωθεί στη ζωή του όμως. Του εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα του μέσα από την καρδιά μου. Είναι κρίμα να τον "θάβει" όλη η Ελλάδα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags