Αναλυτικά:

«Χάσαμε ένα παιχνίδι που είναι από αυτά που μας ταιριάζουν, απέναντι σε καλές ομάδες όπως η Βοσνία. Δυστυχώς υπάρχουν αυτές οι βραδιές στο ποδόσφαιρο. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, τώρα έρχονται τα δύσκολα παιχνίδια, καθώς τα θεωρητικά εύκολα ματς είναι που μας προβληματίζουν πιο πολύ», τόνισε αρχικά ο αρχηγός.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να συνεχίσουμε, να κοιτάξουμε μπροστά, δεν έχει χαθεί τίποτα. Ηταν μια άσχημη βραδιά για όλους μας απ' όλες τις απόψεις. Είχαμε πρόβλημα στα στημένα που είναι το καλό μας στοιχείο, χάσαμε μπαλιές που ήταν 50%-50%, οι αντίπαλοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι, σε καίρια σημεία έβαλαν τα γκολ. Ημασταν κατώτεροι των περιστάσεων, συνεχίζουμε.

Εκεί που πήγαμε να ισορροπήσουμε το ματς, δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση. Μετά δεν αντιδράσαμε σαν μεγάλη ομάδα που είμαστε, αλλά από κάτι τέτοιες βραδιές πρέπει να δείξουμε το χαρακτήρα που έχει η ομάδα. Έχουμε πάρα πολύ δύσκολα ματς μπροστά μας, δεν πρέπει να επαναλάβουμε την εμφάνιση και την εικόνα όπως η σημερινή. Δεχθήκαμε εύκολα γκολ, η εικόνα δεν ήταν αυτή που έπρεπε».

Για το αν υπάρχει εξήγηση για την εμφάνιση, είπε: «Στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν και τέτοιες βραδιές. Οι αντίπαλοι ήταν πιο αποφασισμένοι και δυνατοί, μας χτύπησαν στα δυνατά μας σημεία. Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο χάναμε τις διεκδικούμενες μπαλιές και αυτό βοήθησε τον αντίπαλο να κυριαρχήσει σε κάποια σημεία, χωρίς να χάσουνε ευκαιρία. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Όπως εμείς πολλές φερές κερδίσαμε παιχνίδια από στημένες φάσεις, σήμερα χάσαμε. Μας στενοχωρεί, πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Εχουμε δείξει ότι μπορούμε να αντισταθούμε, κάτι που δεν κάναμε σήμερα».

Οσο για τις ελπίδες για πρώτη θέση και αν περιμένουμε στραβοπάτημα των Βόσνιων, ξεκαθάρισε: «Εμείς να κοιτάξουμε τα δικά μας παιχνίδια, που είναι πολύ δύσκολα. Να κερδίσουμε την Λιθουανία, δεν πρέπει να κοιτάμε τον αντίπαλο. Είμαστε δεύτεροι, διεκδικούμε την πρώτη θέση, αλλά μπορεί να χάσουμε και τη δεύτερη. Συνήθως θες να αποδείξεις γρήγορα ότι είναι άσχημη βραδιά, αλλά θα περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, όλοι χάνουμε, όλοι κερδίζουμε. Χάσαμε δίκαια, δεν ψάχνουμε δικαιολογία».