Facebook Pixel Παράθυρο για Κατίδη!
| 2013-03-24 14:30:00

Παράθυρο για Κατίδη!

Παράθυρο για Κατίδη!

Μπορεί ο Γιώργος Κατίδης να τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό από την ΕΠΟ για το ναζιστικό χαιρετισμό του, πανηγυρίζοντας το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Βέροια, πλην όμως δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη απόφαση να αλλάξει.

Συμπέρασμα, το οποίο προκύπτει από τη συζήτηση που είχαν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Γιώργο Σαρρή, στο περιθώριο του παιχνιδιού της Εθνικής στην Βοσνία.

Ο Σέρβος τεχνικός έκανε το τραπέζι στα μέλη της ελληνικής αποστολής και κάποια στιγμή η συζήτηση «πήγε» στο θέμα του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ.

Ο Μπάγεβιτς ξεκαθάρισε μεν ότι αυτό που έκανε ο Κατίδης ήταν λάθος, πλην όμως χαρακτήρισε άδικη την ποινή του ισόβιου αποκλεισμού, τονίζοντας ότι θα είναι καταστροφική για ένα νέο παιδί.

Το νέο στοιχείο της υπόθεσης, πάντως, προκύπτει από την απάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, ο οποίος άφησε ουσιαστικά ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγής πλεύσης από την Ομοσπονδία.

Ο Σαρρής, λοιπόν, έδωσε δίκιο στον Μπάγεβιτς, τονίζοντας ότι η απόφαση πάρθηκε εν θερμώ και με δεδομένο το κλίμα που είχε δημιουργηθεί εναντίον του Κατίδη και πρόσθεσε ότι κάποια στιγμή θα ξαναδεί το θέμα.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags