Facebook Pixel Μαθήματα Αρκαδικής Ιστορίας από τον Τσιώλη!
| 2013-03-26 19:55:00

Μαθήματα Αρκαδικής Ιστορίας από τον Τσιώλη!

Μαθήματα Αρκαδικής Ιστορίας από τον Τσιώλη!

Κάτι ξεχωριστό είχε ετοιμάσει για την προπόνηση της 25ης Μαρτίου ο Σάκης Τσιώλης.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης αποφάσισε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές των ''κιτρινομπλέ'' για την επανάσταση του 1821 και το ρόλο που έπαιξε η Αρκαδία και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης -όνομα που έχει πάρει και το γήπεδο της ομάδας- στην απελευθέρωση της Ελλάδας!

Ο πολυνίκης προπονητής του Αστέρα, μετά την ολοκλήρωση της προθέρμανσης μάζεψε τους παίκτες του Αστέρα στο κέντρο του γηπέδου και τους είπε: ''συνεχίστε διατάσεις με το Στάικο και ακούστε προσεκτικά όσα θα σας πω. Θα κάνετε διατάσεις και θα σας μιλήσω για ιστορία!'' Αφού μίλησε για αρκετή ώρα σε Έλληνες και ξένους της ομάδας, ήταν φανερό ότι προσπαθούσε να συνδέσει τα ιστορικά αυτά γεγονότα με τις μεγάλες ''μάχες'' που θα κληθούν να δώσουν οι ποδοσφαιριστές του σε πλέι οφ και ημιτελικούς Κυπέλλου.

''Πρέπει να συνεχίστε να κάνετε περήφανους τους ανθρώπους που έρχονται να σας υποστηρίξουν, πρέπει να συνεχίστε να γράφετε ιστορία σε αυτή την πόλη. Έχουμε ένα λόγο παραπάνω να μιλάμε για αυτά τα γεγονότα στην Τρίπολη και να είμαστε περήφανοι'', είπε ο Τσιώλης στους παίκτες των Αρκάδων.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά, ο Περόνε αναμένεται να είναι έτοιμος από την Τετάρτη, ο Πιπίνης θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς μετά από τον Πανιώνιο, ενώ ο Φούλοπ αναμένεται στην Ελλάδα στα τέλη αυτής της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης, με τους Ούγγρους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι ότι μπορεί τελικά να γλιτώσει το χειρουργείο.

Πηγή: arcadia-sports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags