Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα anorthosis24.net ανάρτησε τη Δευτέρα 1η Απριλίου θέμα με τίτλο: “Κλείνει στην Ανόρθωση ο Κατίδης”.

Πολλοί όμως το έχαψαν το δημοσίευμα παρότι έκανε... μπαμ ότι ήταν μαϊμου. Άλλοι λοιπόν έγραψαν στα σχόλια ότι κατάλαβαν πως τους έκαναν πλάκα και άλλοι δεν μπορούσαν να διανοηθούν πως η ομάδα τους θα αγόραζε τον 20χρονο μέσο...

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:
Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα του ντέρμπι και τις λιγοστές πλέον πιθανότητες για τον τίτλο, ο προγραμματισμός στην ομάδα μας συνεχίζεται. Η Ανόρθωση βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με 20χρονο μεσοεπιθετικό της Α.Ε.Κ Αθηνών, Γιώργο Κατίδη, μία εξαιρετική κίνηση για το μέλλον, καθώς πρόκειται για ένα πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην Ελλάδα τον τελευταίο μήνα λόγω του τρόπου πανηγυρισμού του τέρματος που σημείωσε κόντρα στην Βέροια, ψάχνει διέξοδο για να σώσει την καριέρα του καθώς η λαϊκή κατακραυγή είναι έντονη και η πίεση προς το πρόσωπό του είναι αφόρητη. Στην Ελλάδα δεν βρίσκει ομάδα η οποία θα ενδιαφερθεί για το πρόσωπό του, μετά και το ναζιστικό χαιρετισμό του στο παιγνίδι με τη Βέροια, έτσι ο Κατίδης βρίσκει ποδοσφαιρική διέξοδο στην Κύπρο και την Ανόρθωση.

Έτσι λοιπόν η ομάδα μας θα πληρώσει ένα ποσό της τάξης των 100.000 ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Κατίδη από την Α.Ε.Κ, όχι όμως και από τον Άλκη Φωτίου, τον ομογενή επιχειρηματία που διατηρεί το 55% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο ο κ. Φωτίου παρουσιάζεται θετικός με την προδιαγραφόμενη συμφωνία καθώς θεωρεί την Κύπρο ένα προορισμό ιδανικό για τον Κατίδη που θα του φέρει την ηρεμία και την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του στο γήπεδο.

Ο Κατίδης ήταν μέλος και αρχηγός της Εθνικής Νέων της Ελλάδας που έφτασε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ο ίδιος πάντως επιλέγηκε και στην καλύτερη ενδεκάδα.

Να σημειώσουμε πως αν η υπόθεση Κατίδη έχει θετική εξέλιξη, θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή για του χρόνου καθώς προηγήθηκαν αυτές των Μακρή από την Πάφο και του Παναγιώτη Λινάρδου.