Facebook Pixel Σκόρδας σε Μώραλη: "Θέλω διαιτησία στο 50% - 50%"
| 2013-04-06 08:54:00

Σκόρδας σε Μώραλη: "Θέλω διαιτησία στο 50% - 50%"

Σκόρδας σε Μώραλη: "Θέλω διαιτησία στο 50% - 50%"

Αναλαμβάνοντας την προεδρία του Αρη μετά από 4 χρόνια, ο Λάμπρος Σκόρδας μίλησε με Super League, ΕΠΟ και ΚΕΔ, ζητώντας διαιτησία 50% - 50%, αρχής γενομένης από το Περιστέρι.

Ο Λάμπρος Σκόρδας είναι και με τη βούλα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης. Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αποδέχτηκε χθες την αίτηση που είχαν καταθέσει η ΚΜΑ και ο Ερασιτέχνης για ορισμό νέας διοίκησης, ενώ με την προσωρινή διαταγή που εκδόθηκε παύθηκαν από την ηγεσία της ομάδας ο Γιάννης Ψηφίδης και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου έχει ισχύ μέχρι και τις 16 Απριλίου, όταν και θα εκδικασθεί η κύρια συζήτηση. Ο Λάμπρος Σκόρδας επιστρέφει στο τιμόνι του Αρη μετά από τέσσερα χρόνια περίπου (η θητεία του είχε ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2009), ενώ στο πλευρό του θα είναι οι κ. Βασβάνης, Τσιόνκης, Ανδρεάδης και Βογιατζής.

Οσο για τη θητεία της νέας διοίκησης; Θα αποφασισθεί από το δικαστήριο αν θα είναι εξάμηνης διάρκειας, όμως θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο ότι αμέσως μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου θα συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΜΑ, προκειμένου τα μέλη του φορέα να αποφασίσουν για τις εξελίξεις.

Ο Λάμπρος Σκόρδας, πάντως, είχε χθες -λίγη ώρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του- τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Super League, Γιάννη Μώραλη, τον οποίον και ενημέρωσε για την αλλαγή στο διοικητικό καθεστώς της ΠΑΕ Αρης. Ακόμα, του ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, σε συνεργασία με την ΕΠΟ, να διασφαλίσουν το 50-50 στις διαιτητικές αποφάσεις για αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

«Ο Αρης έχει δικαιολογημένα παράπονα και έχει χάσει βαθμούς από διαιτητικά λάθη» τόνισε χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, ο Λάμπρος Σκόρδας είχε επικοινωνία για το θέμα αυτό και με στελέχη της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.

Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι είχε ήδη αρχίσει και τις προηγούμενες μέρες να λειτουργεί ως πρόεδρος της ΠΑΕ, καθώς είχε επικοινωνήσει με τους Παπαζαχαρία, Βελλίδη και Αγγελούδη -τους τρεις αρχηγούς- και τους είχε ενημερώσει για την αλλαγή στη διοίκηση. Θα ταξιδέψει μάλιστα και στην Αθήνα, προκειμένου να μιλήσει σε όλους τους παίκτες εν όψει του σημερινού κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags