Facebook Pixel Με την καθαριστική δύναμη του Αριέλ!
| 2013-04-07 19:08:00

Με την καθαριστική δύναμη του Αριέλ!

Με την καθαριστική δύναμη του Αριέλ!

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 4-0 τον Πλατανιά στα Χανιά με Αμπντούν, Φουστέρ, Μήτρογλου, Βλαχοδήμο. Δύο ασίστ για πλάκα ο Ιμπαγάσα! Τον θαύμασε μέχρι και ο Άγγελος! Πέναλτι στο 0-1 ζήτησαν οι γηπεδούχοι. Δεν σφύριξε ο Κάκος.

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα και με τον Ιμπαγάσα να είναι εκπληκτικός στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός νίκησε 4-0 στην Κρήτη τον Πλατανιά. Το 1-0 έγινε από τον Αμπντούν στο 20', το 2-0 στο 62' από τον Φουστέρ, το 3-0 από τον Μήτρογλου στο 80' και το 4-0 από τον Βλαχοδήμο στο 93'. Τα δύο από τα τέσσερα γκολ προήλθαν από ασίστ του Ιμπαγάσα, ενώ στο πρώτο ο Αλγερινός έτρεξε να αφιερώσει το τέρμα του στον «Κάνιο» που ήταν στον πάγκο.

Για δύο πέναλτι φωνάζει ο Πλατανιάς, στην πρώτη περίπτωση σωστά ο Κάκος έχει δώσει φάουλ νωρίτερα, ενώ στην δεύτερη δεν είδε λανθασμένα την παράβαση του Μανωλά.


Το γκολ, η αφιέρωση και οι φωνές για το πέναλτι...

Παρά την όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο, οι δύο ομάδες μπήκαν κάπως... χαλαρές, με αποτέλεσμα τα πρώτα λεπτά να κυλήσουν χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Η πρώτη υποψία ευκαιρίας σημειώθηκε στο 10', με τον Ναζλίδη να απειλεί για τον Πλατανιά με κοντινή κεφαλιά, φάση που... ξύπνησε τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες ανέβασαν ρυθμούς και στο 20' πέτυχαν και γκολ. Ο Φετφατζίδης έκλεψε στη μεσαία γραμμή, πάσαρε ωραία στον Αμπντούν και αυτός με καλό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Ο Αλγερινός μόλις είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα των Κρητικών, έτρεξε σφαίρα στον πάγκο για να πανηγυρίσει το γκολ του μαζί με τον Τζιμπούρ και να το αφιερώσει στον Ιμπαγάσα.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN


Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 39' διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι του Μέγιερι πάνω στον Αναστασάκο. Στην φάση αυτή υπήρξε παράβαση από τον πορτιέρο των «ερυθρολεύκων», όμως ο Κάκος σωστά δεν έδειξε πέναλτι, καθώς είχε προηγηθεί φάουλ του επιθετικού του Πλατανιά στην αρχή της φάσης πάνω στον Μανωλάς. Έτσι λοιπόν, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται και τον Μήτρογλου να επιχειρεί δύο καλά σουτ, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 0-1.

Το πέναλτι που ήταν, το γκολ και το... άχαστο!

Ακριβώς όπως συνέβη στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν χαλαρά με αποτέλεσμα στα πρώτα λεπτά ο ρυθμός να είναι κακός και οι φάσεις ανύπαρκτες. Το γήπεδο ξύπνησε ωστόσο στο 60', όταν ο Γιάννου ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή από τον Μανωλά, όμως ο Κάκος δεν είδε τίποτα και άφησε λανθασμένα να συνεχιστεί το παιχνίδι. Μάλιστα, στην ακριβώς επόμενη φάση ο Ολυμπιακός έκανε και το 0-2. Ο Ιμπαγάσα έφυγε πολύ ωραία στην αντεπίθεση, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Φουστέρ και αυτός με δυνατό σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό ουσιαστικά τελείωσε και το ματς, καθώς στην συνέχεια οι Κρητικοί έχασαν κάθε ελπίδα για αποτέλεσμα, ενώ οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να κάνουν το 0-3 αν ο Μήτρογλου ήταν συγκεντρωμένος και δεν έχανε την απίστευτη ευκαιρία στο 65'. Ο Χολέμπας γύρισε στο Έλληνα επιθετικό και αυτός κατάφερε να αστοχήσει από το μισό μέτρο ολομόναχος...


Η γκολάρα, το νέο... άχαστο και το «κερασάκι»

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι και τελικά στο 80' κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ. Ο Ιμπαγάσα βρήκε πολύ όμορφα μέσα στην περιοχή τον Μήτρογλου, αυτός γύρισε υπέροχα και με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτή την φορά ο Έλληνας άσος ήταν ...ο εαυτός του και έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά. Δηλαδή σκόραρε και διαμόρφωσε το 0-3. Λίγο αργότερα πάντως και συγκεκριμένα στο 89', ο Μήτρογλου «επέστρεψε» στα άχαστα, καθώς δεν μπόρεσε να σκοράρει με σουτ από το μισό μέτρο αμαρκάριστος μπροστά από την εστία.
 

Ωστόσο, στο 93' ο «Μητρογκόλ»... διόρθωσε την προηγούμενη φάση, καθώς με ωραία μπαλιά βρήκε τον αμαρκάριστο Βλαχοδήμο και αυτός από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ζαλούντοκ, Αργυρόπουλος, Στόλερ, Δημήτρης, Κουρτεσιώτης, Αγκιλέρα (70’ Δέντσας), Τετέ, Ναζλίδης, Γιάννου (70’ Μιρτσέτα), Μπέλιτς, Αναστασάκος (79’ Γιακουμάκης).

Στον πάγκο: Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Τζάνης, Τσίντι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Μέγιερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Κοντρέρας, Μοδέστο, Φέισα, Μασάντο (57’ Ιμπαγάσα), Γκρέκο, Φετφατζίδης (57’ Φουστέρ), Αμπντούν (73’ Βλαχοδήμος), Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Κάρολ, Παπάζογλου, Σιόβας, Τζεμπούρ.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)
Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags