Ο Βέλγος άσος είχε μείνει εκτός για έξι εβδομάδες λόγω τραυματισμού στην αρχή της σεζόν ενώ έχει την τάση να «χάνεται» μέσα στο γήπεδο στα τελευταία λεπτά των παιχνιδιών.

«Υπήρχαν πολλές γκρίνιες. Δεν έχει ακόμα προσαρμοστεί στο νόημα της Πρέμιερ Λιγκ και πως παίζονται οι αγώνες. Τον κοιτάω και δεκαπέντε λεπτά πριν το τέλος μου κάνει σήμα να βγει, οπότε ίσως δεν έχει τα εφόδια που χρειάζεται η Εβερτον ή η Πρέμιερ Λιγκ. Μετά από 60-70 λεπτά αγώνα, σκεφτόμαστε `θα μπορέσει να συνεχίσει;' `θα τραυματιστεί;', `θα χάσει την συγκέντρωσή του;'.

Κανείς δεν αμφισβητεί τις ικανότητες του αλλά πολλοί παίκτες χρειάζονται χρόνο για να συνηθίσουν την Πρέμιερ Λιγκ. Αυτά που μπορεί να κάνει με ευκολία είναι η ταχύτητα, η ικανότητα να σκοράρει γκολ, να νικά αντιπάλους σε προσωπικές μονομαχίες και να παίξει σε 2-3 διαφορετικές θέσεις».

Ο Μόγες άφησε να εννοηθεί πως ο πρώην άσος του Ολυμπιακού χρειάζεται ειδική προετοιμασία στο τέλος της σεζόν: «Ισως δεν έχει συνηθίσει στον φρενήρη ρυθμό των παιχνιδιών στην Αγγλία και ίσως πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό στο τέλος της σεζόν».