Facebook Pixel Τι τρέχει με Πέτριτς και ΠΑΟΚ;
| 2013-05-02 10:47:00

Τι τρέχει με Πέτριτς και ΠΑΟΚ;

Τι τρέχει με Πέτριτς και ΠΑΟΚ;

Ο Δικέφαλος πάει για το μεγάλο "μπαμ" που θα "φτιάξει" τον κόσμο. 

Αναλυτικά το σημερινό δημοσίευμα της "Live Sport" αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει εδώ και καιρό την προεργασία του όσον αφορά στις μεταγραφικές αναζητήσεις του καλοκαιριού και μέσα σε αυτές είναι και ένα όνομα που άμα του καθίσει θα φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Ο λόγος για τον Μλάντεν Πέτριτς, τον διεθνή Κροάτη επιθετικό που αγωνίζεται φέτος στην Πρέμιερ Λίγκ με τη φανέλα της Φούλαμ του Γιώργου Καραγκούνη.

Ο γεννημένος την πρωτοχρονιά του 1981 επιθετικός, ανήκει στη Φούλαμ με την οποία έχει συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν, όμως είναι γεγονός πως δεν έχει κολλήσει με την ομάδα του Λονδίνου και το ενδεχόμενο να τον αφήσει να φύγει είναι υπαρκτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της LS άνθρωπος του ΠΑΟΚ προσέγγισε τον Κροάτη διεθνή για να μάθει τις απαιτήσεις του και σε πρώτη φάση αυτές φάνηκαν υπερβολικές. Ουσιαστικά ο Πέτριτς φέρεται να θέλει ετησίως ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ, νούμερο το οποίο είναι απαγορευτικό για τον ΠΑΟΚ αν προστεθεί η εφορία. Όμως η αλήθεια είναι πως όσο περνάει ο καιρός, μπορεί να μειώνονται και οι απαιτήσεις του.

Ο Πέτριτς φέτος έχει 23 συμμετοχές με τη Φούλαμ, οι περισσότερες ως αλλαγή και έχει αγωνιστεί συνολικά 936 λεπτά στην Πρέμιερσιπ.

Έχει πετύχει πέντε γκολ, έχει μία ασίστ και γενικά είναι πολύ πιο κάτω από τα συνηθισμένα του στάνταρς.

Ποια είναι αυτά; Για παράδειγμα, ο Μάρτιν Γιολ που είναι σήμερα προπονητής της Φούλαμ, επέλεξε τον Πέτριτς τον οποίο είχε στον Αμβούργο και μαζί του σε 42 αγώνες πετυχαίνοντας 20 γκολ.

Συνολικά, το πέρασμα του Κροάτη από το Αμβούργο ήταν εντυπωσιακό αφού σε 136 συμμετοχές πέτυχε 61 γκολ και είχε 23 ασίστ από το 2008 μέχρι και το 2012.

Από το Αμβούργο έφυγε ως ελεύθερος για τη Φούλαμ, ενώ είχε περάσει και από την Μπορούσια του Ντόρντμουντ με την οποία είχε 29 συμμετοχές και 13 γκολ.

Ο ΠΑΟΚ τον συνάντησε στις αναμετρήσεις με την Γκρασχόπερς με την οποία σε 114 συμμετοχές είχε 30 γκολ, ενώ ακολούθησε μία τριετία στη Βασιλεία με 38 γκολ σε 72 συμμετοχές.

Με την εθνική Κροατίας έχει 45 συμμετοχές και 13 γκολ.

Η περίπτωση Πέτριτς μόνο εύκολη δεν είναι, αφού και συμβόλαιο έχει ο παίκτης με τη Φούλαμ αλλά και οι απαιτήσεις του είναι μεγάλες, όμως η αλήθεια είναι πως δείχνει το που κινείται ο ΠΑΟΚ και πως θέλει να στήσει την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Περιπτώσεις σαν του Κροάτη υπάρχουν και άλλες, αφού ένας βασικός στόχος της διοίκησης είναι να φέρει ενθουσιασμό στον κόσμο, όμως όλες είναι δύσκολες όχι τόσο για το οικονομικό αλλά κυρίως για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος το οποίο δεν είναι και ότι καλύτερο για ένα όνομα ανάλογης εμβέλειας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags