Facebook Pixel Όλα τα είχε, μόνο το γήπεδο της έλειπε...
| 2013-05-06 16:56:00

Όλα τα είχε, μόνο το γήπεδο της έλειπε...

Όλα τα είχε, μόνο το γήπεδο της έλειπε...

Όλο αυτό το σκηνικό με το γήπεδο της ΑΕΚ μπορεί να είναι πολύ σημαντικό και να ενθουσιάζει δικαίως τον κόσμο της ομάδας, όμως υπάρχουν ένα σωρό εκκρεμότητες που τρέχουν παράλληλα και θα πρέπει, χρονικά, να διευθετηθούν νωρίτερα.

Η ΑΕΚ, δηλαδή, δεν έχει προλάβει ακόμα να υποβιβαστεί καλά, καλά. Μέσα σ’ αυτόν τον χαμό, λοιπόν, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες, δεν θα έπρεπε να είναι πρώτη προτεραιότητα πού θα παίζει του χρόνου η ομάδα; Και όλα τα υπόλοιπα, όπως σε ποια έδρα θα αγωνίζεται για ένα διάστημα, με τι παίκτες, ποια διοίκηση κλπ.

Θα ασχοληθεί, λοιπόν, κανένας με την ομάδα; Και το λέμε αυτό επειδή πρόκειται για κάτι άμεσο, ενώ το γήπεδο είναι ένα μακροπρόθεσμο πρότζεκτ, που θα ολοκληρωθεί, αν πάνε όλα καλά, σε μερικά χρόνια. Ούτως ή άλλως κι εμείς εδώ στον σκύλο το έχουμε γράψει χίλιες φορές πόσο σημαντικό είναι η ΑΕΚ να αποκτήσει το δικό της γήπεδο.

Ακόμα, όμως, και να βρεθούν σήμερα τα λεφτά, να γίνουν αύριο τα σχέδια και να μπούνε μεθαύριο οι μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια, πάλι θα πάρει καιρό για να χτιστεί το γήπεδο. Ενώ το θέμα σε ποια κατηγορία θα παίζει η ΑΕΚ και με ποιους παίκτες, θα πρέπει να έχει διευθετηθεί εντός των προσεχών εβδομάδων και μηνών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags