Facebook Pixel Η... αυτοκτονία του αιώνα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-05-12 00:48:00

Η... αυτοκτονία του αιώνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η... αυτοκτονία του αιώνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη ανατροπή και... Πόρτο για πρωτάθλημα! Η Μπενφίκα προηγήθηκε στο «Ντραγκάο», ισοφαρίστηκε με αυτογκόλ και ο Κέλβιν την τελείωσε στις καθυστερήσεις (2-1)!

Θα μείνει στην ιστορία ως η... αυτοκτονία του αιώνα. Οι «Αετοί» βρίσκονται τέσσερις βαθμούς μακριά από τη 2η θέση πριν από έξι ημέρες. Πριν δηλαδή υποδεχτούν τη νεοφώτιστη Εστορίλ. Το απίστευτο κάζο ωστόσο με το τελικό 1-1 δεν ήταν το μόνο που επιφύλασσε η τύχη στην ομάδα του Χόρχε Ζέσους, αφού το... καλύτερο το φύλαγε για το τέλος η Πόρτο.

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος οι «Δράκοι» που βρίσκονταν στο -2 από τη μισητή αντίπαλο, ήθελαν μόνο νίκη για να αγκαλιάσουν τον τίτλο. Και την πήραν. Με ανατροπή, αυτογκόλ και γκολ στις καθυστερήσεις. Το τέλειο σενάριο για να στείλει σε... ψυχίατρο κάθε φίλαθλο της Μπενφίκα.

Η ομάδα της Λισσαβόνας ήταν αυτή που βρέθηκε σε θέση οδηγού στο 19' με το τέρμα του Λίμα, αλλά δεν πέρασαν περισσότερα από επτά λεπτά για να έρθει το ματς στα ίσια, με τον Περέιρα να βάζει αυτογκόλ. Στη συνέχεια προσπάθησαν και οι δύο ομάδες για το δεύτερο γκολ, το ματς όδευε προς το «X», όμως ο Κέλβιν είχε διαφορετική άποψη. Άψογο κοντρόλ, εξαιρετικό τελείωμα και... στους επτά ουρανούς η Πόρτο στο 91'.

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα σκαρφάλωσε έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και την επόμενη εβδομάδα καλείται να κάνει απλά το... καθήκον της, αντιμετωπίζοντας τη μεγάλη φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος και 3η στη βαθμολογία Πάκος Φερέιρα, πλην όμως ουσιαστικά αδιάφορη.



Πηγή: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags