Facebook Pixel Ένας …Ιμπαγάσα για τη Λεωφόρο!
| 2013-05-19 11:00:00

Ένας …Ιμπαγάσα για τη Λεωφόρο!

Ένας …Ιμπαγάσα για τη Λεωφόρο!

Ο σκύλος αναλύει τι ακριβώς αναζητούν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για τον μεσοεπιθετικό που θα παίζει βασικός την επόμενη σεζόν. Μπείτε στο θέμα για να μάθετε κι εσείς...

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Αναστασίου, Νταμπίζας και Σαραβάκος πήγαν ήδη στην Κύπρο για να δούνε ποδοσφαιριστές, ενώ ετοιμάζουν κι άλλο ταξίδι στην Τσεχία για να δούνε και εκεί παίκτες. Οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο Παναθηναϊκός, άλλωστε, είναι αρκετές και λίγο-πολύ γνωστές. 

Κύριο μέλημα των "πράσινων", όμως, είναι να βρεθεί ο μεσοεπιθετικός που θα παίζει στο 4-3-3 και θα ενώνει από τον άξονα, τη μεσαία γραμμή και την επίθεση. Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", του σκύλου, δεν φτάνει μόνο αυτό. Η επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, έχει ενεργοποιήσει τον Αναστασίου, που έχει ψάχνει κάτι περισσότερο από τον μεσοεπιθετικό που θα αποκτήσει ο Παναθηναϊκός.

Τι είναι αυτό; Ο συγκεκριμένος παίκτης να είναι και "φαουλίστας", όπως λέμε, για να εκτελεί καλά τα στημένα που θα κερδίζει η ομάδα. Οι χώροι στο "Απόστολος Νικολαΐδης" θα είναι πιο μικροί και ο Αναστασίου θέλει από τον μεσοεπιθετικό που θα πάρει η ομάδα, να έχει "γλυκά" πόδια. Για να αξιοποιεί τις στημένες φάσεις. Ένας ποδοσφαιριστής που σήμερα λείπει από το ρόστερ του Παναθηναϊκού, για αυτό και έχουμε δει ακόμα και τον... Τοτσέ να εκτελεί φάουλ σε καλή θέση έξω από την περιοχή.

Οπότε, για να συγκεντρώσουμε ξανά όσα θέλουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού: ψάχνουν για μεσοεπιθετικό που να μπορεί να κάνει γρήγορο παιχνίδι, να ενώνει από τον άξονα τη μεσαία γραμμή με την επίθεση, να έχει καλά στημένα και, φυσικά, να είναι ηγέτης. Κάτι σαν τον Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό, δηλαδή…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags