Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sentra 103,3:
 

*Για την εξασφάλιση της ανόδου: «Αυτό που ζήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα ήταν κάτι φοβερό. Έπρεπε να γίνει, είχαμε καλή ομάδα, πολλά χρήματα, επιστρέψαμε εκεί που αρμόζει στη Μονακό. Είναι πολύ δύσκολο να αγωνίζεσαι στη Β' κατηγορία, είναι τραγωδία».

*Για το πώς είναι να ζει κάποιος στο Μονακό: «Είναι πολύ ήρεμα εδώ, ο κόσμος ασχολείται με ένα σωρό πράγματα εκτός από το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι καλό για εμάς, γιατί μας αφήνει ήρεμους να δουλέψουμε. Πρέπει να μείνεις μακριά από καζίνο και ξενύχτια, γιατί αν μπλέξεις με αυτά, τελείωσες, Εδώ νιώθεις ασφάλεια, δεν υπάρχει εγκληματικότητα, μπορείς να βγες έξω να περπατήσεις με την οικογένειά σου, αλλά όταν βλέπω τη θάλασσα και τα βουνά, σκέφτομαι την Ελλάδα».

*Για το εάν θα συνεχίσει να συνδυάζει το όνομά του με τη Μονακό: «Εχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, οι άνθρωποι εδώ είναι ευχαριστημένοι από εμένα. Από εκεί και πέρα, βλέποντας και κάνοντας. Αν τώρα πάρει τον Εβρά, μπορεί να θελήσω να μείνω, για να δω τον Εβρά».

*Για τον αν υπήρχε ενδιαφέρον τον Δεκέμβριο από τον ΠΑΟΚ: «Με τον ΠΑΟΚ δεν υπήρξε κάτι τον Δεκέμβριο. Είναι μεγάλη τιμή να σε ζητούν μεγάλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, αλλά ούτε είχα, ούτε έχω τώρα κάποιο σκοπό να φύγω από τη Μονακό»

*Για το πώς μπορεί να προσελκύσει και να πείσει η Μονακό τον Φαλκάο να φορέσει τη φανέλα της: «Πρώτα από όλα είναι πολλά τα χρήματα και μη ξεχνάμε ότι τα επόμενα χρόνια η Μονακό θα είναι η βασική αντίπαλος της Παρί Σεν Ζερμέν. Συν τοις άλλοις θα έρθει σε ένα πολύ όμορφο μέρος, Οπότε, γιατί όχι; Εδώ ο πρόεδρος έχει δηλώσει πως ό,τι θέλει να πάρει, το παίρνει, δεν του αρέσει να του λένε όχι».

*Για τους στόχους της Μονακό την ερχόμενη περίοδο: «Στόχος της ομάδας είναι να αρχίσει σιγά σιγά να πρωταγωνιστεί. Ακόμα κι αν πάρει 25 παίκτες, δεν σημαίνει ότι θα φτιάξει άμεσα ομάδα. Η αρχική σκέψη να πάρει επτά με οκτώ παίκτες πρώτης γραμμής, είναι σωστή σκέψη. Ακόμα και η Παρί, που πήρε φέτος το πρωτάθλημα, χρειάστηκε κάποια χρόνια για να το καταφέρει. Πρέπει να χτίσεις την ομάδα βήμα βήμα».

*Για την εθνική ομάδα και την ήττα από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη: «Μας στεναχώρησε παραπάνω, γιατί μέσα στις δύσκολες ημέρες που ζουν οι Ελληνες, θέλαμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να χαμογελάσουν. Ηταν μια συνολικά κακή εμφάνιση, αλλά εάν δεν μπορέσουμε να φθάσουμε στην πρώτη θέση, έστω και μέσα από τα μπαράζ, όπως με τη Ουκρανία, μπορεί να τα καταφέρουμε. Στη εθνική ομάδα έχει ξεκινήσει μια συνολική δουλειά από το 2002 και εδώ και μια δεκαετία και πλέον συνεχίζεται. Υπάρχουν ακόμα παιδιά από την κατάκτηση του Euro 2004, είναι οι παίκτες που μπορούν να μας μεταδώσουν την ψυχολογία στις δύσκολες στιγμές».

*Για τη Δόξα Βύρωνα: «Μεγάλωσα στον Βύρωνα κι όταν έρχομαι στην Αθήνα, εκεί πάω για να βρω τα φιλαράκια μου, είναι κάτι που με ηρεμεί. Η Δόξα κέρδισε τον Εθνικό 2-0, κι αν κρατηθούμε θα επιστρέψουμε στη Γ' Εθνική έπειτα από 15 χρόνια»