Facebook Pixel «Νικάμε ΠΑΟΚ και γινόμαστε φαβορί»
| 2013-05-20 20:19:00

«Νικάμε ΠΑΟΚ και γινόμαστε φαβορί»

«Νικάμε ΠΑΟΚ και γινόμαστε φαβορί»

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης, μίλησε για τα πλέι οφ, για το πως περιμένει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον ΠΑΣ Γιάννινα και το αν θα αντέξει μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ασχέτως με τις εκπλήξεις που είχαμε τις δύο πρώτες αγωνιστικές από Ατρόμητο και ΠΑΣ που έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ είναι ο βασικός μας αντίπαλος και για ?μένα εξακολουθεί να είναι το φαβορί. Παραμένει δυνατός και έχει και την δυναμική του κόσμου. Η ήττα από τον ΠΑΣ στην Τούμπα δεν δικαιολογείτε αλλά απομένουν ακόμα τέσσερα παιχνίδια».

Για το αν ο Αστέρας κερδίσει τον ΠΑΟΚ γίνεται φαβορί για την
κατάκτηση της πρώτης θέσης:


«Αν καταφέρουμε να νικήσουμε εμείς γινόμαστε το φαβορί, αν όμως κερδίσει ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να είναι αυτός, θα εξαρτηθούν πολλά από αυτό το παιχνίδι».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο δεν έχει ψυχολογία:

«Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίσαμε και εμείς μετά τον τελικό Κυπέλλου. Για δέκα μέρες δεν μπορούσα να διαχειριστώ τα αποδυτήρια και την ψυχολογία των παικτών μου. Ευτυχώς κερδίσαμε χθες και αποκτήσαμε χαμόγελο και ψυχολογία. Το ίδιο ακριβώς έπαθε και ο ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό του».

Για το αν ο ΠΑΣ θα μπορέσει να αντέξει μέχρι το τέλος:

«Στο ποδόσφαιρο λέμε ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Ο ΠΑΣ παίζει χωρίς πίεση και άγχος και έχει δυνατή έδρα με τους φιλάθλους να είναι δίπλα στο πλευρό της ομάδας. Αν καταφέρει να πάρει το τρίποντο και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και την πρώτη θέση».

Τέλος, για το αν υπάρχει ενδιαφέρον του Αστέρα για τον Γιαννιώτα:

«Ο Ναβάρο και ο Ντε Μπλάσις έχουν συμβόλαιο με την ομάδα, οπότε δεν δίνουμε προτεραιότητα σε αυτές τις θέσεις, θα κοιτάξουμε να καλύψουμε θέσεις που χρειαζόμαστε ενίσχυση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags