«Παρότι προηγηθήκαμε μ' έναν συνδυασμό πολύ καλό και φαινόταν ότι θα ξεκινήσουμε καλά το ματς, ήρθε από στημένη φάση το γκολ της ισοφάρισης και ο ΠΑΣ αύξησε μετά την πίεση. Έπαιξε μεγάλο ρόλο η κούραση, δεν ήταν τόσο φρέσκια η δική μου ομάδα, όπως του ΠΑΣ που είχε ξεκουράσει επτά παίκτες κι έναν ακόμα σήμερα. Κάναμε αρκετά λάθη χωρίς πίεση, επηρεάστηκε η σωστή μας σκέψη. Αφού δεν επωφεληθήκαμε από την αποβολή του Κεϊτά-και να σημειώσω ότι σωστή ήταν και η δική μας αποβολή-το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο», τόνισε ο προπονητής του Ατρομήτου.
«Θα προσπαθήσουμε την Κυριακή στο επόμενο παιχνίδι να κερδίσουμε τον ΠΑΣ και να έχουμε καλύτερες προϋποθέσεις στη συνέχεια», κατέληξε.
«Δίκαιο αποτέλεσμα, σωστές αποβολές»
| 22/05/13 - 21:55
Ο Γιώργος Παράσχος χαρακτήρισε δίκαιο το 1-1 του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ, ενώ σημείωσε πως και οι κόκκινες που δόθηκαν ήταν σωστές.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο