Facebook Pixel Θέλει να του φέρουν την κούπα!
| 2013-05-25 17:43:00

Θέλει να του φέρουν την κούπα!

Θέλει να του φέρουν την κούπα!

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Γουέμπλεϊ και υποστήριξε πως κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, η νέα του ομάδα έχει προβάδισμα...

Σε δηλώσεις του στο ΕΘΝΟΣΠΟΡ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος όταν ρωτήθηκε για την δυναμική των δυο γερμανικών ομάδων απάντησε ως εξής: «Μπάγερν και Ντόρτμουντ είναι πολύ δυνατές. Δίνω το προβάδισμα στην Ντόρτμουντ, γιατί έχει πιο φαντεζί ποδοσφαιριστές. Στο γήπεδο είναι απρόβλεπτοι και κάνουν πράγματα που δεν περιμένει ο αντίπαλος».

Για το εάν η Μπάγερν Μονάχου είναι το φαβορί στον τελικό, ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ δήλωσε: «Είναι ένας τελικός, όπου οι δύο ομάδες έχουν μοιρασμένες πιθανότητες. Πρόκειται για δύο πολύ ισχυρές ομάδες. Θα παιχθεί στα ίσα».

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα έχει μια πολύ σημαντική απουσία στον τελικό, αυτή του τραυματία Μάριο Γκέτσε, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να δηλώνει: «Αμφότεροι οι φιναλίστ έχουν σημαντικούς παίχτες. Δεν νομίζω ότι θα κριθεί ο τελικός από έναν ποδοσφαιριστή. Για μένα είναι θέμα ημέρας. Θα κερδίσει η ομάδα που τα αστέρια της θα βρεθούν σε καλύτερη βραδιά. Είναι ένας τελικός, όπου όλα μπορούν να συμβούν. Ολοι θέλουν το κύπελλο. Αυτή η επιθυμία μετράει πάνω απ' όλα».

Τέλος, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σχολίασε την παρουσία δυο γερμανικών ομάδων στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ: «Περίμενα ότι οι δύο γερμανικές θα έφταναν μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Προσωπικά περιμένω την Ντόρτμουντ να κατακτήσει το τρόπαιο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags