Facebook Pixel Το ...καρέ που ζήτησε ο Τσιώλης!
| 2013-06-05 12:23:00

Το ...καρέ που ζήτησε ο Τσιώλης!

Το ...καρέ που ζήτησε ο Τσιώλης!

Τέσσερις ποδοσφαιριστές ήταν στη λίστα του Σάκη Τσιώλη όταν ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ποιοι είναι;

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής ήθελε να φέρει στην Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Αντριαν Λουσέρο του Πανθρακικού, τον Σενεγαλέζο αμυντικό χαφ Πολ Κεϊτά του ΠΑΣ Γιάννινα, τον διεθνή με την Ονδούρα σέντερ φορ Κάρλος Κόστλι της Βέροιας και τον στόπερ Χρήστο Λισγάρα του Λεβαδειακού.

Και με τους τέσσερις είχαν γίνει επαφές και ειδικά με τον Λουσέρο οι συζητήσεις είχαν προχωρήσει και λέγεται πως υπήρξε προφορική συμφωνία. Τα όσα εκτυλίθηκαν όμως στον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό «πάγωσαν» τα πάντα στον Αστέρα, ενώ οι διοικούντες την ΠΑΕ περίμεναν την εξέλιξη των πλέι οφ πριν κάνουν τις πρώτες μεταγραφικές τους κινήσεις. Κι αυτό διότι το μπάτζετ θα ήταν διαφορετικό εάν η ομάδα τερμάτιζε πρώτη και έπαιρνε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην Τρίπολη πρώτα θα γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και μετά θα γίνουν οι ενδεκαδάτες μεταγραφές. Ο Τσιώλης πάντως δεν έχει άγχος γιατί ξέρει πως οι Μπάκος και Καϋμενάκης θα βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για να ενισχυθεί το ρόστερ του Αστέρα, που φέτος έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό ελέω Γιάχου.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags