Για την προετοιμασία της Εθνικής και τι ξέρει για Λιθουανία: «Καλή ομάδα, δύσκολη να τη κερδίσεις και καλά οργανωμένη. Παίξαν με Σλοβακία και πήραν ισοπαλία και ξέρουμε όλοι ότι η Σλοβακία είναι μια ομάδα που δεν κερδίζεις εύκολα συνεπώς ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για την Λιθουανία. Από την μεριά μας είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι γιατι θέλουμε να κερδίσουμε και θέλουμε να πάμε στο Μουντιάλ της Βραζιλιάς,. Ομως μόνο μέσα στο γήπεδο μπορείς να αποδείξεις οτι είσαι καλύτερος απο τον αντίπαλο και να τον κερδίσεις».

Για τα πλάνα του και αν θα παίξει επιθετικά ή αμυντικά: «Ο απλός κανόνας του ποδοσφαίρου είναι ο εξής. Οταν έχεις την μπάλα επιτίθεσαι και όταν δεν την έχεις αμύνεσαι. Αυτά είναι αλληλένδετα. Αυτό θα κάνουμε και εμείς. Οταν έχουμε τη μπάλα θα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε καλές επιθέσεις και όταν δεν την έχουμε να αμυνθούμε όσο πιο καλά».

Για το ποιούς Λιθουανούς παίκτες θεωρεί πιο επικίνδυνους: «Ποτέ δεν αναφερόμαστε σε συγκεκριμένους παίκτες, όχι γιατί δεν είναι καλοί, αλλά γιατί πάντα σκεφτόμαστε ομαδικά και έτσι αντιμετωπίζουμε τον κάθε αντίπαλο

Για το αν σκέφτεται τις απουσίες και τα προβλήματα που υπάρχουν: «Αυτή τη φορά δεν σκεφτόμαστε αυτό. Έχουμε 21 παίκτες και σκεφτόμαστε αυτούς. Δεν στεκόμαστε σε όσους δεν είναι εδώ ή τι θα έκαναν αν ήταν εδώ. Μας ενδιαφέρουν αυτοί που είναι εδώ και αυτοί οι 11 που θα ξεκινήσουν στο ματς».

Για το αν έχει κατασταλάξει στην 11άδα; «Ναι, κατά 95% έχω αποφασίσει. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 100% γιατί πάντα υπάρχει παράθυρο να αλλάξεις κάτι, αλλά κατά 95% έχω αποφασίσει».

Για το αν το ότι το γήπεδο θα αποτελείται από συνθετικό χορτοτάπητα τον προβληματίζει: «Σημασία έχει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν παίζουν ρόλο ούτε οι διαστάσεις ούτε αν το χορτάρι είναι πλαστικό ή όχι. Είναι απλά τα πράγματα. Αν θέλουμε να είμαστε παρόντες στο Mundial πρέπει ανεξαρτήτως συνθηκών, να τρέξουμε και να παλέψουμε όπως ακριβώς κάνει σε μεγάλο βαθμό και η Λιθουανία. Αν το κάνουμε αυτό ισάξια η καλύτερα από τον αντίπαλο τότε θα κερδίσουμε. Εάν κάποιος παίκτης μου αισθάνεται το αντίθετο να έρθει να μου το πει να μην τον βάλω».