Facebook Pixel Μεταγραφών συνέχεια για Απόλλωνα
| 2013-06-16 17:25:00

Μεταγραφών συνέχεια για Απόλλωνα

Μεταγραφών συνέχεια για Απόλλωνα

Στην ολοκλήρωση ακόμα δύο μεταγραφών του προχώρησε ο Απόλλωνας που μετά την απόκτηση των Γκουέλα και Αλβάρες, ήρθε σε συμφωνία με τους Λεωνίδα Αργυρόπουλο και Χρήστο Μίνγκα.

Ο δεξιός μπακ - χαφ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στον Πλατανιά απ'όπου κι έμεινε ελεύθερος, όπως κι ο 29χρόνος μέσος από τον Πανθρακικό στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.

Ο πρώτος ξεκίνησε την καριέρα του από την Κόρινθο για να ακολουθήσει ο Αστέρας Τρίπολης στον οποίο έπαιξε από το 2008 μέχρι το 2012 και στη συνέχεια η ομάδα των Χανίων, εν αντιθέσει με τον δεύτερο που ξεκίνησε στον Ορφέα Ελευθερούπολης για να ακολουθήσουν ο Πανσερραϊκός στον οποίο μεταπήδησε το 2003, για να ακολουθήσουν οι Καστοριά, ο Ιωνικός και τα Τρίκαλα και μέχρι πρότινος ο Πανθρακικός.

Να σημειωθεί πως τόσο ο Αλβάρες, όσο και οι Αργυρόπουλος, Μίνγκας πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις το βράδυ του Σαββάτου και το μόνο που απομένει πλέον για την επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι η υπογραφή των συμβολαίων τους και η επίσημη ανακοίνωση τους από την «Ελαφρά Ταξιαρχία».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags