Facebook Pixel Μόνιμος στην ΠΑΟΚτσήδικη γειτονιά ο Βιεϊρίνια!
| 2013-06-18 19:05:00

Μόνιμος στην ΠΑΟΚτσήδικη γειτονιά ο Βιεϊρίνια!

Μόνιμος στην ΠΑΟΚτσήδικη γειτονιά ο Βιεϊρίνια!

Η Νεάπολη και όλη η περιοχή γύρω από την πιοο ΠΑΟΚτσήδικη γειτονιά της Θεσσαλονίκης, θα φιλοξενεί από αύριο την ακαδημία με το όνομα του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος πρώην άσος του ΠΑΟΚ βρέθηκε σήμερα στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης, όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών Σίμο Δανιηλίδη. Εκεί, ανέπτυξε τις σκέψεις του για το πώς θα μπορέσει να αναπτυχθεί η ακαδημία.

«Αγαπώ τα παιδιά, έχω πάθος με τα πιτσιρίκια και αισθάνομαι ότι μπορώ να βοηθήσω ώστε να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ποδόσφαιρο με τον καλύτερο τρόπο», ανέφερε ο αγαπημένος Αντρέ των ΠΑΟΚτσήδων.


«Χαίρομαι ιδιαίτερα που υποδέχομαι έναν άσο του ποδοσφαίρου που τίμησε την Θεσσαλονίκη κι αγαπήθηκε από τους φιλάθλους όσο λίγοι ποδοσφαιριστές. Θα είναι μεγαλύτερη η χαρά μας να τον έχουμε και πάλι δίπλα μας, ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά που τον έχουν ως πρότυπο ποδοσφαιριστή», σχολίασε ο Σ.Δανιηλίδης, εκφράζοντας τις ευχές του για «γρήγορη και καλή επάνοδο στην Θεσσαλονίκη».

Αύριο το απόγευμα στην περιοχή Στρεμπενιώτη, στις 5 μ.μ. θα γίνει η πρώτη επίσημη εμφάνιση της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Α.Σ. Νεάπολης με το νέο της όνομα «Αντρέ Βιεϊρίνια».

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags