Κι ενώ θάμπωσαν οι διεθνείς πριν από έναν χρόνο στο euro, ωστόσο άλλοι κέρδισαν αρκετό χρόνο στους συλλόγους τους την περασμένη σεζόν, όμως άλλοι όχι.

Για παράδειγμα, ο Καπίνο που ήταν βασικός στην εθνική, δεν πήρε χρόνο στον Παναθηναϊκό. Ο Διούδης, όμως, που αγωνίστηκε στον τελικό, έπαιξε σε κάποια ματς στην σεζόν.

Ο Μαυρίας έκανε ένα αρκετά σημαντικό μπαμ αυτή τη σεζόν, ο Γιαννιώτας βοήθησε για να σωθεί ο Άρης, ο Σταφυλίδης που είχε συμφωνήσει για να πάει μπουντεσλίγκα είχε μια αρκετά νορμάλ σεζόν στον ΠΑΟΚ, ο Κουρμπέλης έκανε μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις στον Αστέρα, ο Τριανταφυλλόπουλος άρεσε κι ανανέωσε κλπ. Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο και γι’ άλλους παίκτες που δεν κατάφεραν να φανούν και τόσο ή να πάρουν αρκετές ευκαιρίες.

Anytime με Πλήρη Οδική Βοήθεια
Κάτι παραπάνω από μια απλή ασφάλιση αυτοκινήτου!

Έχουμε, πάντως, την αίσθηση ότι, συγκριτικά, είχαν κάνει μεγαλύτερο μπαμ μετά στην καριέρα τους οι – τότε – πιτσιρικάδες που είχαν φτάσει στον τελικό του euro U-19 το 2007.

Κι αναφερόμαστε στον Παπασταθόπουλο, στον Νίνη, στον Μήτρογλου, στον Σιόβα κ.α.

Βέβαια, συμπεράσματα δεν είναι εύκολο να βγούνε για τους παίκτες που διακρίθηκαν πέρυσι και το ίδιο θα επιδιώξουν να κάνουν και φέτος στην Τουρκία, αφού έχουν πολλά περιθώρια ακόμα και θα κριθούν εν καιρώ. Οι περισσότεροι, άλλωστε, είναι ταλέντα και κάποιοι εξ’ αυτών δείχνουν ήδη ότι μπορούν να καταφέρουν πολλά.

Επίσης, για κάποιους που δεν πήγαν τόσο καλά την περασμένη σεζόν με τις ομάδες τους μπορεί απλά να ήταν μια εξαίρεση. Νεαροί είναι, άλλωστε, κι έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους.