Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος:

Δύσκολοι αντίπαλοι οι Μεξικάνοι επιθετικοί; "Πρόκειται για πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, εξαιρετικούς με τη μπάλα και με διαρκή κίνηση. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση, όμως όλη η ομάδα είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία και καταφέραμε να τους κρατήσουμε μακριά από την εστία μας".

Υπήρξε πίστη για τη νίκη πριν την αναμέτρηση; Πώς ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια; "Ναι, αν δεν το πιστεύαμε καλύτερα να μην κατεβαίναμε! Έχουμε επίγνωση των δυνατοτήτων μας. Γνωρίζουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα, με τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες.

Επιπλέον, έχουμε πολύ καλούς προπονητές, οι οποίοι αναλύουν τα πάντα για τον αντίπαλο. Μετά από τόσο καιρό μαζί είμαστε μια οικογένεια. Τέλος, δεν έχουμε άγχος, προσπαθούμε να παίξουμε τη μπάλα που ξέρουμε και να χαρούμε τη συμμετοχή μας στη διοργάνωση".

Είμαστε κοντά στην πρόκριση; "Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς και χρειαζόμαστε άλλη μια νίκη για να προκριθούμε. Άρα δεν έχουμε καταφέρει κάτι έως τώρα. Δεν θέλουμε, όμως, να χαραμίσουμε μια τόσο μεγάλη νίκη.

Όλα τα παιδιά είναι προσγειωμένα και κανείς δεν θεωρεί ότι είμαστε από τώρα στους "16". Με τον ίδιο ρυθμό θα παίξουμε και στον επόμενο αγώνα με το Μάλι. Εύχομαι το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο με αυτό της πρεμιέρας".