Facebook Pixel «Το ποδόσφαιρο ενώνει Ελλάδα – Τουρκία»
| 2013-07-01 20:25:00

«Το ποδόσφαιρο ενώνει Ελλάδα – Τουρκία»

«Το ποδόσφαιρο ενώνει Ελλάδα – Τουρκία»

Ο Γιάννης Γιαννιώτης μίλησε για την αναμέτρηση της Εθνικής Νέων με το Ουζμπεκιστάν, για τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας, αλλά και για την φιλοξενία των Τούρκων.

Ο διεθνής επιθετικός δήλωσε: «Ιδιαίτερα μυστικά δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες των προπονητών, αν είμαστε πειθαρχημένοι και παίξουμε καλή μπάλα, τότε θα πάμε καλά, όπως στα τρία πρώτα ματς του ομίλου. Το Ουζμπεκιστάν έχει μια καλή ομάδα, άλλωστε βρίσκεται, όπως κι εμείς, στις καλύτερες 16 ομάδες του κόσμου. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή, οφείλουμε να κρατήσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού».
 

Σε ερώτηση για το δυνατό σημείο της Ελλάδας, τόνισε: «Είμαστε με τα περισσότερα παιδιά μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια. Η ομοιογένεια και η καλή ατμόσφαιρα μεταξύ μας είναι το πλεονέκτημά μας».

Ερωτηθείς κι αυτός για την ατμόσφαιρα που λαμβάνει η ελληνική αποστολή στην Τουρκία, απάντησε: «Εδώ στο Γκαζιαντέπ έχουμε την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση και μπορώ να πω ότι η φιλοξενία είναι υπέροχη. Το ποδόσφαιρο, εκτός των συγκινήσεων που προσφέρει στους αγωνιστικούς χώρους, προσφέρει και κάτι σημαντικότερο: Ενώνει τους λαούς»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags