Facebook Pixel Όταν ο Γκουαρντιόλα παρακολουθούσε Πικέ-Σακίρα!
| 2013-07-13 18:00:00

Όταν ο Γκουαρντιόλα παρακολουθούσε Πικέ-Σακίρα!

Όταν ο Γκουαρντιόλα παρακολουθούσε Πικέ-Σακίρα!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι σύμβολο για την Μπαρτσελόνα και την Καταλονία. Η προσφορά του θεωρείται τεράστια ενώ αγαπήθηκε όσο λίγοι από την εποχή που ήταν ακόμη παίκτης.
 

Anytime: 15% έκπτωση μέχρι 31 Ιουλίου, σε κάθε νέα online ασφάλιση αυτοκινήτου!

Ο σεβασμός μεγάλος προς το πρόσωπό του, λοιπόν. Ωστόσο, σε μια ομάδα που λειτουργεί σαν οικογένεια τόσα χρόνια, το κλίμα βάρυνε. Η Μπαρτσελόνα, δηλαδή, βρίσκεται στην επικαιρότητα μετά από τις γνωστές σκληρές κι επιθετικές δηλώσεις Γκουαρντιόλα για τον πόλεμο που θεωρεί ότι δέχεται από την πρώην ομάδα του.

Οι σχέσεις του Πεπ με την Μπάρτσα δεν είναι πια οι καλύτερες. Η κατάσταση μοιάζει να ξεφεύγει αυτές τις μέρες και βγαίνουν διάφορα στη φόρα.

Να θυμίσουμε, όμως, ότι κι άλλο ένα περιστατικό είχε προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις, όταν είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο. Τότε είχε δει το φως της δημοσιότητας η είδηση ότι ο Γκουαρντιόλα είχε βάλει ιδιωτικούς ντετέκτιβ να παρακολουθούν παίκτες της Μπαρτσελόνα, όπως π.χ. τον Πικέ όταν πρωτοέκανε δεσμό με τη Σακίρα.

Αυτά τα περιστατικά αποδεικνύουν ότι ακόμα και σε ομάδες που θεωρούνται υποδείγματα, όπως η Μπαρτσελόνα, μπορεί να πηγαίνουν καλά πολλά πράγματα, όμως όχι όλα. Υπάρχουν και ψεγάδια. Και το τέλειο τελικά δεν το βρίσκεις πουθενά…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags