Facebook Pixel Οι "ποδιές" του Ιμπαγάσα
| 2013-07-14 08:54:00

Οι "ποδιές" του Ιμπαγάσα

Οι "ποδιές" του Ιμπαγάσα

Ο Ιμπαγάσα δείχνει ότι, όσο τον κρατάνε τα πόδια του, μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό.  

Υπήρχε δίλημμα. Να ανανεώσει ή όχι. Στα 37 του, με χρονιά με πολλούς τραυματισμούς. Κι όμως ο "Κάνιο" θα είναι για τέταρτη χρονιά στον Ολυμπιακό. Και ο Αριελ Ιμπαγάσα σε αυτές τις τέσσερις μέρες αποδεικνύει γιατί έπρεπε οι "ερυθρόλευκοι" να τον κρατήσουν. Εκτός του ότι μένει μια πολύ σημαντική προσωπικότητα στα αποδυτήρια και θα παραμείνει ένας εκ των αρχηγών ο Αργεντινός δείχνει ότι έχει και την κλάση να κάνει τη διαφορά. Ειδικά όταν έχει κέφια. Και χθες είχε αρκετά ο "Κάνιο".

Στην πιο χαρακτηριστική φάση των ασκήσεων ο Ιμπαγάσα μέσα σε τρία δευτερόλεπτα πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Φουστέρ και του Μήτρογλου με τον Μίτσελ να σφυρίζει λήξη. Και ο "Κάνιο" δεν κρατήθηκε άρχισε να τους πειράζει και τους δύο. Ειδικά τον "πιστολέρο" ο οποίος προσπάθησε να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα πόδια του αλλά δεν πρόλαβε. "Πώς πήγες να τα κλείσεις έτσι", του έλεγε γελώντας και τον είχε αγκαλιάσει ο Ιμπαγάσα με τον Φουστέρ να φωνάζει "εγώ δεν πρόλαβα καν αυτό".

Όμως ο 37χρονος δεν σταμάτησε εκεί. Εδινε συμβουλές στους περισσότερους παίκτες και κυρίως τους έδειχνε τα θετικά. Μάλιστα στην άσκηση που ο Μίτσελ έδωσε εντολή οι επιθετικοί να γίνουν αμυντικοί και τον αντίθετο ο Ιμπαγάσα πήγε κοντά στον Αβραάμ ο οποίος έπαιζε χαφ και του εξηγούσε τι έπρεπε να κάνει σε μια φάση που ο αρχηγός έγινε …δεκάρι. Το ρεσιτάλ του "Κάνιο" τελείωσε με τον Σιόβα ο οποίος είχε γίνει και πρώτος σκόρερ. Του έδωσε το χέρι για συγχαρητήρια και του έλεγε "campeones" με κάποια γαλλικά στα …ελληνικά!  

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags