Έχουμε πολλάκις εγκαλέσει (προσωπικά έτσι;) από τούτη εδώ τη γωνιά της ιστοσελίδας μας pamesports.gr τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Παράλληλα δε, κι ανάλογα τον έχουμε ψέξει. Για πράξεις και για απραξία του ως προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δίχως μάλιστα, υποψία καν ανησυχίας περί τυχόν αδικίας. Τόσο βέβαιοι ήμασταν για τον ψόγο. Όσο βέβαιοι ήμασταν κι είμαστε φυσικά, για την καθαρότητα του την ίδια περίοδο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Να μην πολυλογούμε όμως. Οφείλουμε, να αναγνωρίσουμε την καταλυτική συμβολή του στην τακτοποίηση μίας σοβαρής εκκρεμότητας. Της γνωστής κι μη εξαιρετέας διαφωνίας ανάμεσα σε Ερασιτέχνη και ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εκείνης η οποία αφορούσε την παροχή και την αντιπαροχή για την χρήση της Τούμπας. Άνευ λόγου κι αιτίας η διαφωνία περί ης το θέμα μας, αιωρούνταν απειλητικά κάποιους μήνες. Προκαλώντας στα καλά του καθουμένου κακοκαρδίσματα τουλάχιστον, και στη μία και στην άλλη πλευρά …

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης πήρε το θέμα πάνω του. Σπάνια, σπανιότατα το κάνει. Το έκανε. Με την χρήσιμη εμπλοκή του Άλκη Μαυροφρύδη (είναι σοβαρό «κεφάλαιο» και για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και για τον Ιβάν Σαββίδη το συγκεκριμένο στέλεχος) άφησε απόλυτα ικανοποιημένο και τον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ. Διευρύνοντας κι οικονομικά και χρονικά την συνεργασία τους η οποία ωφελεί σοβαρά την υγεία του ΠΑΟΚ.

Οι συζητήσεις των νομικών επιτελείων ολοκληρώθηκαν. Μετά φυσικά, από κατανάλωση άφθονης φαιάς ουσίας και πολύτιμου χρόνου (οι δικηγόροι εξασφάλισαν «δένοντας» αμφότερες τις πλευρές) κατέληξαν σε συμφωνία. Παρόντων των Θανάση Κατσαρή, Θοδωρή Ζαγοράκη. Κι ήδη καθαρογράφονται οι λεπτομέρειες για την τυπική υπογραφή του συμφωνητικού του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ με την ΠΑΕ …

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης προσέφερε – στη συγκεκριμένη περίπτωση – πολύτιμη υπηρεσία στον ΠΑΟΚ. Δικαίωσε την εμπιστοσύνη του Ιβάν Σαββίδη. Έδρασε προληπτικά πυροσβεστικά πριν ανάψει φωτιά. Η εκκρεμότητα – βλέπετε – προκαλούσε τριβές ανάμεσα στις δυο πλευρές. Οι δε, τριβές … Θερμότητα!

Οφείλουμε λοιπόν, να αποδώσουμε στον Θοδωρή Ζαγοράκη τα εύσημα! Τούτο επειδή αθόρυβα έσβησε εν τη γενέσει του ένα ισχυρότατο θόρυβο στην Τούμπα. Καιρό είχαμε να αποδώσουμε τέτοια (καθώς δεν τα δικαιούνταν …)στον τέως πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παραμένει ενεργός κι αποτελεσματικός επιλέγοντας να μείνει στο σχετικό περιθώριο!

Πηγή: pamesports.gr