Facebook Pixel «Έκανα ένα λάθος, αλλά δεν ήξερα...»
| 2013-07-17 18:36:00

«Έκανα ένα λάθος, αλλά δεν ήξερα...»

«Έκανα ένα λάθος, αλλά δεν ήξερα...»

Ο Γιώργος Κατίδης παρουσιάστηκε και επίσημα από τη Νοβάρα και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε φυσικά στον τρόπο που έφυγε από την ΑΕΚ, στην χειρονομία που έκανε στο τελευταίο του ματς, αλλά και στην επιθυμία του να γυρίσει κάποια στιγμή στην Εθνική.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Πέρα από το τι έγινε με την ΑΕΚ, ήξερα πως ήταν ένα θέμα που συζητήθηκε στη Νοβάρα, αλλά χαίρομαι που ο σύλλογος με πίστεψε και οι οπαδοί με αποδέχτηκαν. Το περιβάλλον είναι ιδανικό.

Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο στην ηλικία των έξι ετών με τον Άρη. Μετά από 14 χρόνια έφτασα στην πρώτη ομάδα και την περασμένη σεζόν μεταγράφηκα στην ΑΕΚ.

Στις 16 Μαρτίου έκανα ένα σοβαρό λάθος. Το ξέρω και θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή. Δεν ήξερα τι συμβολίζει αυτή η χειρονομία, δεν την έκανα για πολιτικούς λόγους αλλά απλά επειδή είχα δει μια φωτογραφία στο ίντερνετ.

Αφού κατάλαβα το λάθος που έκανα, δεν μπορώ να φοβάμαι συνέχεια για τις αντιδράσεις. Είμαι αυτός που είμαι και ελπίζω ο κόσμος να με καταλάβει και πως είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας.
Έχω δουλέψει σκληρά με την φανέλα της Εθνικής και ήταν τιμή που φόρεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ελπίζω μια μέρα να το φορέσω ξανά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags