Μπορεί οι σχέσεις των δύο ανδρών να μην ήταν οι καλύτερες κατά την παρουσία του Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν κρατάει κακίες.

«Εάν συναντήσω τον Μουρίνιο θα δείξω σεβασμό και θα τον χαιρετίσω. Αλλά πλέον έχω αφήσει στο παρελθόν ό,τι έγινε και ανυπομονώ για το μέλλον. Είμαι χαρούμενος και περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Υπήρξαν και πολύ καλές στιγμές επί εποχής Μουρίνιο και αυτές πρέπει να κρατήσουμε», δήλωσε αρχικά ο Κασίγιας με αφορμή το παιχνίδι της Ρεάλ με την Τσέλσι για το «Guinness International Champions Cup».

Στη συνέχεια ο Ισπανός τερματοφύλακας αναφέρθηκε στην ενίσχυση της «βασίλισσας» ενόψει της νέας χρονιάς και υποστήριξε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο αυτή την περίοδο: «Η ομάδα έχει ήδη κάνει κάποιες πολύ σημαντικές μεταγραφές με μέλλον. Έχουμε πάρει παίκτες που στελεχώνουν την εθνική Νέων. Για μένα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Σύμφωνα με τους αριθμούς και τα στατιστικά του, δεν χωράει αμφισβήτηση».