Facebook Pixel Ατρόμητος και... ωραίος!
| 2013-08-10 22:49:00

Ατρόμητος και... ωραίος!

Ατρόμητος και... ωραίος!

Τρία γκολ σε ένα ημίχρονο έβαλε ο σαφώς πιο έτοιμος από τον Απόλλωνα Σμύρνης, Ατρόμητος, σε φιλικό ματς των δύο ομάδων στο Περιστέρι, επικρατώντας με 3-1 των νεοφώτιστων. 

Οι γηπεδούχοι άρχισαν τον αγώνα με σχήμα 4-2-3-1 με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Τζαμάλ, Λαζαρίδη, Φυτανίδη, Παπουτσογιαννόπουλο στην αμυντική γραμμή, μπροστά τους ως αμυντικά χαφ οι Ιγκλέσιας και Δημούτσος, αριστερά στην επίθεση ο Μπρίτο, δεξιά ο Καραγκούνης, στην κορυφή ο Παπαδόπουλος ως δεκάρι τον Ούμπιδες. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το ματς με τον Τζόρβα γκολκίπερ, τους Βέρτζο, Ζουέλα, Δεληζήση και Παντελιάδη στην άμυνα, αμυντικά χαφ οι Άλβαρες και Κόρμπος, δεξιά στην επίθεση ο Γκουέλα, αριστερά ο Μίνγκας, στην κορυφή ο Πετρόπουλος και πίσω του ο Μπλάζεκ.

Το 1-0 έγινε από κοντά με τον Καραγκούνη στο 3', έπειτα από λάθος της αντίπαλης άμυνας. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Πετρόπουλος πήρε τη μπάλα στον άξονα και λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη για το 1-1. Στο 26' ο Παπουτσογιαννόπουλος έβγαλε την σέντρα με αποδέκτη τον Μπρίτο, ο οποίος κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 39ο λεπτό ο Ιγκλέσιας έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, την έδωσε στον Ούμπιδες εκείνος έκανε την παράλληλη μπαλιά στον Παπαδόπουλο που δεν είχε πρόβλημα να βάλει και άλλο γκολ. Στην επανάληψη πάντως υπήρξαν λιγότερες φάσεις σε σχέση με το πρώτο μέρος με τον Ατρόμητο ωστόσο να παρουσιάζει πιο θετική εικόνα και να αρέσει αρκετά στον λιγοστό κόσμο του που βρέθηκε στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags