Facebook Pixel H Kαλλονή και ο... κακάσχημος!
| 2013-08-25 21:08:00

H Kαλλονή και ο... κακάσχημος!

H Kαλλονή και ο... κακάσχημος!

Ο Άρης για ακόμη ένα ματς ήταν κάκιστος και η Καλλονή έφυγε με το διπλό (0-2) από το Βικελίδης με τα γκολ των Αναστασιάδη και Γκαρσία!

Μετά την κακή εμφάνιση στη Ριζούπολη ο Άρης ήθελε μπροστά στο κόσμο του να πανηγυρίσει τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, όμως απέναντι του Καλλονή ήταν πιο... ωραία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και πίεζαν, αλλά η εστία του Σιδεράκη δεν είχε απειληθεί ιδιαίτερα. Το γκολ ωστόσο δεν άργησε να έρθει στο Βικελίδης με την Καλλονή να κάνει σεφτέ στα μεγάλα σαλόνια και να σημειώνει ένα ιστορικό γκολ.

Μετά από εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο από τα δεξιά, ο Αναστασιάδης πήρε τη κεφαλιά εκμεταλλευόμενος την κακή έξοδο του Διούδη κάνοντας το 0-1! Ο τερματοφύλακας του Άρη πάντως διαμαρτυρήθηκε για φάουλ στη φάση, αν και στο ριπλέι δεν φάνηκε κάτι...

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε, αλλά τον Άρη να μένει ακίνδυνος και την Καλλονή να απειλεί στη κόντρα και με στημένες φάσεις. Ο Σιδεράκης πάντως στο 39΄ και το 44΄ χρειάστηκε να επέμβει για να κρατήσει το μηδέν στο τετ α τετ του Μανιά και το σουτ του Τάτου, αντίστοιχα, με αυτές τις φάσεις να είναι και οι πιο ουσιαστικές για τους «κίτρινους».

Ο Άρης και στην επανάληψη μπήκε να πιέσει για να φτάσει στην ισοφάριση, με την Καλλονή να περιμένει στην άμυνα, αλλά οι προσπάθειες των Ουντότζι, Μανιά και Τάτου δεν κατέληγαν στα δίχτυα του Σιδεράκη.

Μάλιστα η Καλλονή στο 65΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Καζάκη από την μικρή περιοχή να μη καταλήγει στα δίχτυα! Ό,τι δεν κατάφερε ο Καζάκης, το έκανε ο Γκαρσία στο 93΄! Η Καλλονή βγήκε στη κόντρα, όταν όλος ο Άρης είχε ανέβει μπροστά, ο Λεοζίνιο έδωσε στον Γκαρσία και εκείνος εύκολα έκανε το τελικό 0-2 και σφράγισε τη τεράστια νίκη για την ομάδα του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags