Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αποχώρησε πρώτος από το ΔΣ, αφού έπρεπε να πάει στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα μπάσκετ και όπως δήλωσε, σήμερα δεν βγήκε κάποιο ουσιαστικό συμπέρασμα, αφού η συζήτηση αναλώθηκε στο παρελθόν.

Επίσης, ανέφερε πως δεν θέλει να γίνει ο Παναθηναϊκός… Παναθηναϊκάκι, τόνισε πως πρέπει να μπουν λεφτά και όχι να πωληθούν παίκτες.

Αναλυτικά:

«Πρέπει να βάλουν όλοι τον Παναθηναϊκό πάνω από τα συμφέροντά τους. Δεν είμαι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος. Τρεις ώρες ήμασταν εδώ και 2.5 ώρες μιλάγαμε για το παρελθόν.

Ελπίζω θα βρεθεί λύση. Αλλά παιδιά είναι πολύ δύσκολο. Είμαστε πολλοί παράγοντες και ο καθένας σκέφτεται το μακρύ και το κοντό του.

Έκαναμία πρόταση. Να γίνει αύξηση. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ο Παναθηναίκός να γίνει Παναθηναϊκάκι. Ο καθένας σκέφτεται αν θα βάλει ο ένας, να βάλω και εγώ. Αν αγαπάς τον Παναθηναϊκό, κοιτάς τι πρέπει κάνεις εσύ. Νομίζω θα πάρουν κάποια απόφαση. Εγώ έφυγα για να πάω στο μπάσκετ
», ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και συνέχισε:  

«Τα τρία θέματα που υπήρξαν ήταν, αν θα μπουν χρήματα, πόσα και αν θα πουληθούν παίκτες. Εγώ δεν δέχομαι να πωληθεί κανείς. Τις αποφάσεις θα τις πάρει το Διοικητικό Συμβούλιο. Για μένα δεν βγήκε κάποιο συμπέρασμα σήμερα. Ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του…».

Ο Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε και για το θέμα των κασετών: «Είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα οι κασέτες. Σε δύσκολες ατραπούς. Εμείς οι Γιαννακόπουλοι τα πρώτα 5 χρόνια στο μπάσκετ είχαμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αλλά μα κέρδιζαν τα πρωταθλήματα άλλοι με κατώτερους αθλητές. Ποτέ δεν μπήκαμε σε κανένα άλλο δρόμο εμείς οι Γιαννακόπουλοι». 

Τέλος, για το μέλλον του συλλόγου ο Θ. Γιαννακόπουλος ανέφερε: «Άλλο να βάζεις χρήματα με το στόμα και άλλο να βάζεις το χέρι στην τσέπη. Πρέπει να πιεστούν και να κάνουν τον Παναθηναϊκό μεγάλο και τρανό».

To ΔΣ ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20.00 και ο sportdog με συνεχή ροή σας ενημερώνει για όλα...