Facebook Pixel «Είχαμε όλα όσα έπρεπε για το Τσάμπιονς Λιγκ...»
| 2013-08-28 00:58:00

«Είχαμε όλα όσα έπρεπε για το Τσάμπιονς Λιγκ...»

«Είχαμε όλα όσα έπρεπε για το Τσάμπιονς Λιγκ...»

Απαρηγόρητος ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης προσπάθησε να εξηγήσει γιατί ο ΠΑΟΚ δεν πήγε στους ομίλους.

Ο έμπειρος επιθετικός ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα: «Υπάρχει πικρία γενικά, στεναχώρια. Θέλαμε πάρα πολύ να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και φάνηκε από την αγωνιστική μας παρουσία. Είχαμε όσα χρειαζόντουσαν, αλλά όχι την αγωνιστική υπομονή.

Η ομάδα αποκομίζει εμπειρίες, ήταν πολύ σημαντικά αυτά τα δυο παιχνίδια για εμάς. Νομίζω ότι αυτό που πληρώσαμε σήμερα είναι ότι μετά το 1-1 και την κόκκινη της Σάλκε έπρεπε να έχουμε υπομονή. Δεν έπρεπε να έχουμε υπερβάλλοντα ζήλο για το δεύτερο γκολ. Σε αυτή τη διοργάνωση οι αντίπαλοι έχουν ποιότητα και μπορεί να το πληρώσεις, όπως εμείς σήμερα».

Για την συνέχεια: «Σίγουρα υπάρχει στεναχώρια. Όλος ο κόσμος ήθελε να παίξουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. κι εμείς κι η διοίκηση, αλλά έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη διοργάνωση όπως το Γιουρόπα Λιγκ. Έχει δείξει η ομάδα πως έχει την ποιότητα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Υπάρχει το ελληνικό πρωτάθλημα, πρέπει λοιπόν να ανασυνταχθούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στις υποχρεώσεις που έρχονται για εμάς στη συνέχεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags