Τέτοια... βαρεμάρα στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καιρό να νιώσουμε, αλλά η Εθνική μας το πρόσφερε απλόχερα! Τέλος πάντων, στο β` ήμασταν πολύ καλοί, ο Χολέμπας με την ανόητη αποβολή του πήγε να το χαλάσει, είχαμε δυο δοκάρια, αλλά νικήσαμε! Ο Μήτρογλου έχασε... 4 με 5 γκολ, αλλά χαλάλι του τελικά, καθώς το έβαλε στο 72` και μας έδιωξε το άγχος, όπως και η αποβολή του Ντ.Χάσλερ που επανέφερε την αριθμητική ισορροπία. Οι Σλοβάκοι νίκησαν 0-1 στη Ζένιτσα τη Βοσνία, η οποία έχει να παίξει με Λιχτενστάιν εντός και Λιθουανία εκτός. Άντε να δούμε...

Αγγαρεία και βαρεμάρα...

Μια νωθρή και ανόρεχτη Εθνική παρουσιάστηκε στο "Ράινπαρκ" στο πρώτο μέρος με το 0-0 να είναι απόλυτα δίκαιο... Μια κεφαλιά του Κατσουράνη, ένα μακρινό σουτ του Ταχτσίδη, ένα κάτι σαν... κεφαλιά του Σιόβα, αυτό ήταν η παρουσία μας. Απλά κυκλοφορούσαμε την μπάλα, από `δω και από` κει, ψάχνοντας τον Μήτρογλου, χωρίς καμιά ουσία, απέναντι σε ένα αξιοπρεπές Λιχτενστάιν, του οποίου την άμυνα δεν μπορούσαμε να διασπάσουμε...

Ξυπνήσαμε και το βάλαμε!

Επιτέλους μπήκαμε δυνατά, ο Νίνης πέρασε αντί του Κονέ και μέχρι το 60` είχαμε 3 ΚΛΑΣΙΚΕΣ ευκαιρίες με τον Μήτρογλου για να σκοράρουμε! Κερασάκι στην τούρτα στην κακοδαιμονία μας, η ΧΑΖΗ αποβολή του Χολέμπας στο 60` με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία!!

Ο Ντέιβιντ Χάσλερ μας έκανε τη χάρη και αποβλήθηκε και αυτός στο 66`, πήραμε τα πάνω μας και ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ να χάσε και άλλο γκολ ο Μήτρογλου! Στο 72` ο Λάζαρος έκανε την μπαλιά και ο φορ του Ολυμπιακού πλάσαρε από κοντά για το 0-1! Ο Νίνης στο 74` πήγε να βάλει μια γκολάρα από 30 μέτρα με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι!

Ψάχναμε λοιπόν το δεύτερο γκολ, ο Σάντος έβαλε και τον "Παπ", αλλά πάλι ο Μήτρογλου έχασε ευκαιρία για το 0-2! Τελικά, κρατήσαμε απλά την μπάλα, δεν απειληθήκαμε και πήραμε το-αγχωτικό-διπλάκι και το δωράκι της Σλοβακίας!

ΣΚΟΡΕΡ: 72' Μήτρογλου

ΔΟΚΑΡΙΑ: 67' Κατσουράνης, 74' Νίνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στάνισλαβ Τοντόροβ (Βουλγαρία)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 66' Ντέιβιντ Χάσλερ - 59' Χολέμπας (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 7' Μπούργκμαγιερ, 47' Ντέιβιντ Χάσλερ, 59' Ματίας Κρίστεν, 63' Νίκολας Χάσλερ, 84' Πολβερίνο - 22' Κονέ, 41' Τοροσίδης, 45'+1' Χολέμπας

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ: Γιέλε, Κουΐντανς, Έρι, Φρικ (27' Αντρέας Κρίστεν), Στόκλασα, Βίσερ (86' Γιλντίζ), Νίκολας Χάσλερ, Ποβλερίνο, Ντέιβιντ Χάσλερ, Μπούργκμαγιερ, Ματίας Κρίστεν (90'+2' Γκούμπσερ).

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κατσουράνης, Μανιάτης, Ταχτσίδης (67' Καραγκούνης), Κονέ (46' Νίνης), Χριστοδουλόπουλος (84' Παπαδόπουλος), Μήτρογλου.