Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ο Γιάννης Σκόνδρας στον Sentra 103.3

Για το ξεκίνημα της χρονιάς: «Ο απολογισμός είναι καλός μέχρι στιγμής σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι. Είμαστε κάπως λυπημένοι για κάποια παιχνίδια όπως αυτό με την Σάλκε που αποκλειστήκαμε, όπως και με τον Παναιτωλικό. Αυτά τα παιχνίδια δεν πρέπει να χάνονται αν θέλουμε να κάνουμε κάτι, να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»

Για το ματς με την Σάλκε: «Έχει μένει πίσω σίγουρα υπάρχει μια πικρία μεγάλη. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό χάθηκε στις λεπτομέρειες, το ξεχνάμε. Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και μετά όταν έρθει το Europa League θα κοιτάμε παιχνίδι παιχνίδι»

Για τον Παναιτωλικό: «Ήταν κούραση, ήταν το πρώτο παιχνίδι με την Σαλκέ, ήταν το μυαλό μας στην Σάλκε, ήταν πολλά αλλά δεν είναι αυτό δικαιολογία. Κατά την διάρκεια της χρονιάς θα υπάρχουν και κακά παιχνίδια εκεί για να κατακτήσεις πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσεις. Άμα είμαστε συγκεντρωμένοι και με σκληρή δουλειά δεν θα έχουμε πάλι τέτοιο πρόβλημα γιατί ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα»

Για τους στόχους της ομάδας: «Μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα άμα είμαστε σοβαροί. Το Europa είναι πρόκληση πρώτα και από εκεί και πέρα βλέπουμε αλλά ο ΠΑΟΚ είναι για μεγάλα πράγματα.»

Για την προσωπική του απόδοση στην ομάδα και για το ότι παίζει αριστερά: «Δεν είμαι ακόμα ευχαριστημένος, δεν έχω δώσει ακόμα το 100%. Δουλεύω σκληρά για να προσαρμοστώ γρήγορα είναι όλα καινούργια, η ομάδα, καινούργιοι συμπαίκτες σιγά σιγά αρχίζω να προσαρμόζομαι. Σιγά σιγά θα είμαι έτοιμος, όπου και να με βάλει ο προπονητής δεν έχω πρόβλημα να παίξω. Από την στιγμή που μου το ζητάει ο προπονητής δεν μπορώ να κάνω κάτι η φυσική μου θέση είναι τα δεξιά αλλά θα προσαρμοστώ θα παίζω και να δίνω το 100%

Για την Θεσσαλονίκη και το κλίμα στον ΠΑΟΚ : «Όλα είναι πολύ καλά και μου αρέσει αυτό, όμορφη πόλη η Θεσσαλονίκη έχω προσαρμοστεί»