«Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και κυρίως επειδή έγινε αυτό που είπαμε, μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, από την αρχή προσπαθήσαμε να βάλουμε γκολ και να πιέσουμε, ώστε να είμαστε όλο και περισσότερο πολύ κοντά στα καρέ τους. Το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου μας αδικεί γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες, αρκετές κλασικές και θα μπορούσε να μπει ένα γκολ που ίσως έκανε πιο εύκολο το υπόλοιπο παιχνίδι για μας και θα μπορούσαμε να βάλουμε πολλά γκολ», τόνισε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Στο ημίχρονο είπαμε στα παιδιά να συνεχίσουν την ίδια προσπάθεια με καθαρό μυαλό. Ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά, έβαλαν το γκολ που θέλαμε και η νίκη μας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αλλά το παιχνίδι μας ήταν πολύ πολύ καλύτερο σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο του προηγούμενου αγώνα».

Για το ότι η Ελλάδα εξασφάλισε τα μπαράζ και ότι δεν ήρθε σήμερα το «δώρο» από την Βοσνία, είπε: «Οσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι η Βοσνία μπορεί να κάνει ένα στραβοπάτημα, που μπορεί να είναι με τη Λιθουανία. Εμείς όμως κοιτάμε τη δική μας υποχρέωση, που είναι να κάνουμε δύο νίκες στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια, για να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τον όμιλο και να περιμένουμε πιθανόν στραβοπάτημα της Βοσνίας.

Όμως, αφού εξαρτόμαστε και πάλι από τα αποτελέσματα των άλλων, έχουμε λιγότερες πιθανότητες για την πρωτιά. Η αλήθεια είναι ότι ελπίζαμε σήμερα ότι με νίκη δική μας, η Βοσνία θα στραβοπατούσε. Υπάρχει λίγο φως στο τούνελ, όμως εμείς θα κυνηγάμε ως το τέλος, αν βγούμε δεύτεροι, θα βγούμε δεύτεροι και θα πάμε στα μπαράζ για να προκριθούμε από εκεί στο Mundial».