Facebook Pixel Αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Ίμπρα!
| 2013-09-18 01:05:00

Αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Ίμπρα!

Αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Ίμπρα!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως παρά το 1-4, το ματς δεν ήταν εύκολο για την Παρί.

«Το 4-1 δείχνει ότι το ματς ήταν εύκολο, αλλά δεν ήταν. Ο Ολυμπιακός έπαιξε εντός έδρας, μπροστά σε έναν φανταστικό κόσμο, ήταν θαυμάσιος ο κόσμος. Είχα μιλήσει με τον Μέλμπεργκ και μου είχε πει ότι η ατμόσφαιρα είναι σπουδαία, αλλά ποτέ δεν το είχα δει ζωντανά. Τώρα το έζησα και κατάλαβα τι είναι. Είναι εκπληκτικός ο κόσμος, αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό», τόνισε ο Σουηδός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν.

Οσο για το ματς και τον όμιλο; «Ο Ολυμπιακός έπαιξα στην αρχή με πολλή ενέργεια, από τον κόσμο του και κίνητρο, όμως πρέπει να κρατήσεις μια ισορροπία στο παιχνίδι. Αυτό είναι το Champions League. Ελπίζω να προκριθούμε, το τι θα γίνει στις υπόλοιπες θέσεις δεν το ξέρω. Πήραμε τρεις βαθμούς. Κάθε όμιλος έχει δυσκολίες, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο, σεβόμαστε όλες τις ομάδες.

Το μεγάλο σκορ μας τονώνει την αυτοπεποίθηση, είναι ένα μήνυμα για να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σκληρά. Αν κάνεις λάθη σε αυτό το επίπεδο, τα πληρώνεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags