Με ιδιαίτερη επιτυχία και παρουσία του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτη Κόκκαλη, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα Public η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Αλέφαντου με τίτλο «τα πάντα όλα». Μια έκφραση, η οποία έχει γίνει σλόγκαν από το στόμα του ίδιου!
Ο ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους Νίκος Αλέφαντος σε αυτό το εγχειρίδιο, την αρχισυνταξία του οποίου έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Καρατζαφέρης, αναφέρεται σ' όλη την προπονητική του διαδρομή, δίνοντας έμφαση στις στιγμές που πέρασε στον Ολυμπιακό.
Εκτός του Σωκράτη Κόκκαλη (σ.σ. με τον οποίο ο Αλέφαντος είχε συνεργαστεί δύο χρονικές περιόδους στον Ολυμπιακό) το παρών στην πολύ όμορφη εκδήλωση έδωσε ο επίτιμος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, σύσσωμος ο σύνδεσμος Βετεράνων Ολυμπιακού, ο άλλοτε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Πολυκανδριώτης, ο Σούλης Παπαδόπουλος αλλά και αρκετοί ακόμη ποδοσφαιράνθρωποι.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο