Ο Τραϊανός Δέλλας έχει έναν ευχάριστο... πονοκέφαλο τώρα που γυρίζει ο Γεωργέας: Σε τρεις θέσεις μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια ο 36χρονος Καλαματιανός και πρέπει να το σκεφτεί καλά που θα τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής.

Παίζει άνετα ως δεξί μπακ, παίζει στο κέντρο ως «κόφτης» μπορεί να παίξει και στόπερ φυσικά. Εφόσον χρησιμοποιηθεί ως δεξί μπακ τότε ο Τσουκαλάς (είχε ξεκινήσει με τον Μανδραϊκό) θα καθίσει στον πάγκο και η παρουσία ή όχι του Ρόβα στο αρχικό σχήμα και σε ποια θέση μέσα στο γήπεδο θα κρίνει το σύστημα που θα αγωνιστεί η ΑΕΚ την Κυριακή. Αν τελικά χρησιμοποιηθεί ως αμυντικό χαφ τότε είναι πιθανό να δούμε την Ένωση με διάταξη 4-3-3 και τους Ανάκογλου - Κορδέρο σε πιο ελεύθερο ρόλο. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να δούμε στόπερ τον Γεωργέα, καθώς έχει την εμπειρία να διαβάζει το παιχνίδι του αντιπάλου και να ξεκινά το παιχνίδι από πίσω.

Η ουσία είναι πως ο αγαπημένος «Φούλης» των ανθρώπων της ΑΕΚ και του κόσμου της, επιστρέφει και μόνο με την παρουσία του δίνει αγωνιστικές λύσεις στον Δέλλα να σκεφτεί και τελικά να επιλέξει την καλύτερη επιλογή συστήματος για την ομάδα, τόσο πριν, όσο ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Πηγή: aek365.com