Σωκράτη πως είναι το πόδι σου;

"Μέρα με τη μέρα βελτιώνεται. Θα δούμε τις δύο επόμενες μέρες πως θα είναι μέσα από την προπόνηση που κάνω και ανάλογα πως θα είμαι αποφασισουμε για περαιτέρω."

Τα δύο παιχνίδια με την Βοσνία είναι αυτά που για την ώρα κοστίζουν την πρώτη θέση του ομίλου στην Εθνική μας ομάδα. Ωστόσο όσο υπάρχει ελπίδα, άπαντες στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν χάνουν την αισιοδοξία τους. Ακόμα και αν το στραβοπάτημα των Βόσνιων στην Λιθουανία φαντάζει κομματάκι δύσκολο.

Πιστεύεις στην πρωτιά;

"Όλοι εδώ πιστεύουμε ότι δεν έχει κριθεί τίποτα. Σίγουρα το φαβορί ειναι ξεκάθαρο, αλλά όσο η μπάλα κινείται δεν ξέρεις πως τελειώνουν τα πράγματα. Ελπίζουμε ακόμα. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας που είναι να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια που απομένουν και να περιμένουμε κάποια απώλεια της Βοσνίας ώστε να ειμαστε απευθείας στο Μουντιάλ. Από εκει και πέρα πιστεύω ότι είτε μέσω μπαράζ, είτε απευθείας θα κατορθώσουμε να ειμαστε στη Βραζιλία."

Επόμενος αντίπαλος μας η Σλοβακία. Πως περιμένεις το ματς αυτό;

"Τίποτα δεν είναι εύκολο. Είδαμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δυσκολα. Οι ομάδες έχουν ανεβάσει πολύ το επίπεδο. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τ' άλλα, που θα κοιτάξουμε να το κερδισουμε και να μην έχουμε απώλειες βαθμών."