Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

"Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και μετά να δούμε τι θα συμβεί στο παιχνίδι της Βοσνίας με τη Λιθουανία.

Προσωπικά δεν θα ακούσω το άλλο παιχνίδι, αλλά είναι σίγουρο ότι θα ξέρουμε τι θα συμβαίνει, αφού όλοι οι φίλαθλοι θα βλέπουν εμάς, αλλά θα ακούν το άλλο ματς.

Εχουμε τον Μανιάτη τιμωρημένο και επίσης περιμένουμε τον Παπασταθόπουλο και τον Τζιόλη. Θα είναι ρίσκο να αγωνιστεί ο πρώτος για 90 λεπτά και για τον δεύτερο θα δούμε την κατάστασή του στην τελευταία προπόνηση και εν συνεχεία θα κρίνουμε αν θα αγωνιστεί από την αρχή.

Το πλάνο μας είναι πολύ απλό. Να μπούμε στο παιχνίδι, όπως αγωνιστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο στο Λιχτενστάιν. Αν αυτό συμβεί, τότε θα έρθει η νίκη. Είναι καλή ομάδα ο αντίπαλός μας, που προσπαθεί για το καλύτερο, αλλά αν έχουμε τη συγκυρία να παίξουμε έτσι στο πρώτο ημίχρονο, νομίζω ότι δεν θα έχουμε προβλήματα. Εκτός αν μας λείψει η ενέργεια και η αυτοσυγκέντρωση.

Είδα το Λιχτενστάιν, το οποίο έχει τρεις παίκτες - κλειδιά, οι οποίοι προσθέτουν ποιότητα.

Πάντα πηγαίνω στην εκκλησία τις Κυριακές, γιατί βρίσκομαι στη ζωή και το πρώτο που ζητάω είναι να υπάρχει προστασία στην οικογένειά μου και εδώ η οικογένειά μου είναι η Ελλάδα.

Θα μπουν καινούργια πρόσωπα. Θέλουμε να φρεσκάρουμε την ενδεκάδα για να ανταποκριθεί καλύτερα στις απαιτήσεις του αγώνα, με εξαίρεση την περίπτωση του Παπασταθόπουλου, ο οποίος θα είναι στον πάγκο.

Αν πίστευα ότι με τις αλλαγές στα πρόσωπα, θα αλλάξει η φιλοσοφία ή η ταυτότητα της ομάδας, δεν θα το έκανα. Οι όποιες αλλαγές γίνονται με γνώμωνα την ταυτότητα της ομάδας.

Ποτέ δεν είπα ότι παίξαμε εκπληκτικό ποδόσφαιρο με την Σλοβακία. Ελέγχαμε πλήρως το ρυθμό και δεν είχαμε προβλήματα στην άμυνα. Υπάρχουν κάποια διαστήματα που με προβληματίζουν. Κανείς δεν θέλει περισσότερο από εμένα να αποδίδει η ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Πολλές φορές ομώς δεν φτάνουν οι συζητήσεις.

Από τη στιγμή που βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο, προέχει να επαναλάβω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές από τη στιγμή που μου δόθηκε η τιμή να είμαι στον πάγκο, ήταν καταπληκτικοί και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη διάθεση και το πάθος που δείχνουν.

Θα υπάρξει η κατάλληλη στιγμή, που θα μπορούμε να αναλύσουμε τα πάντα. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη ώρα, γιατί ο στόχος είναι ανοιχτός και οι ελπίδες ζωντανές.

Πάμε να παίξουμε και όλα τα καλά θα έρθουν στην ώρα τους"