• Μπορεί κάποιος να πει ό,τι θέλει για τον προπονητή Μίτσελ, όμως οι δημόσιες τοποθετήσεις του αν μη τι άλλο είναι εξαιρετικές. Για παράδειγμα, η αναφορά του σε Μήτρογλου και Σάμαρη στην τελευταία συνέντευξή του, στη Νόβα.
• Μια χαρά τα είπε ο Ισπανός.
• Από τη μία, ερωτηθείς για το Σάμαρη και τη δική του συμβολή στην ανάδειξή του, απέφυγε εντελώς να οικειοποιηθεί την επιτυχία. «Θέλω να διευκρινίσω πως δεν είμαι εγώ ο προπονητής που τον έβαλε να παίξει. Είναι ο ίδιος ο παίκτης ο οποίος τράβηξε την προσοχή των προπονητών του. Επομένως, τα συγχαρητήρια τα αξίζει ο ίδιος ο παίκτης», είπε ο Μίτσελ και «μετέφερε» το θέμα στην πλευρά του παίκτη.
• Κι από την άλλη, ερωτηθείς για το Μήτρογλου και το πόσο μπορεί να επηρεαστεί από τον όλο θόρυβο γύρω από το όνομά του, τη μεταγραφολογία κλπ, κλπ. Κι ο Μίτσελ ορθά κοφτά είπε: «Αν μείνει συγκεντρωμένος, σίγουρα είναι ένας παίκτης αναντικατάστατος. Αν όμως χάσει τη συγκέντρωσή του, ο συναγωνισμός είναι πολύ μεγάλος σε αυτήν την ομάδα και κανείς δεν έχει σίγουρη τη θέση του».
• Δεν είναι εντάξει ο Ισπανός; Σου λέει κύριε, αν είσαι σοβαρός, εγώ από εσένα θα ξεκινάω την ενδεκάδα. Αν το «χάσεις» αυτό, πάω παρακάτω. Έχω κι Ολαϊτάν και Σέποβιτς.
• Σωστή και ωραία εξήγηση…
Πηγή: sportfm.gr
Ωραία ξηγήθηκε για Μήτρογλου
| 18/10/13 - 22:06
Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει την ορθή κι ειλικρινή τοποθέτηση του Μίτσελ για τον γκολτζή του Ολυμπιακού.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο