Σε ερώτηση που αφορούσε στον τραυματισμό του απάντησε: «Αισθάνομαι καλά. Έχω δουλέψει να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου, ήρθα εδώ να βοηθήσω την ομάδα μου και θα προσπαθήσω για το καλύτερο.

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα». Για την αναμέτρηση του «Ντα Λουζ» επίσης τόνισε: «Η Μπενφίκα είναι το φαβορί για τον αυριανό αγώνα μόνο από την άποψη ότι παίζει στο γήπεδό της. Όσο για μένα δεν έχω πρόβλημα που θα παίξω ξανά στο γήπεδο της Μπενφίκα.

Δεν αισθάνομαι διαφορετικά. Πάντως θυμάμαι ότι σ' αυτό το γήπεδο έκανα το ντεμπούτο μου. Σίγουρα θα είναι σημαντικοί για εμάς οι Ρομπέρτο και Σαβιόλα που έχουν παίξει εδώ». Αναφορικά με τον όμιλο διευκρίνισε: «Η Παρί είναι το φαβορί του ομίλου, αλλά μεταξύ Ολυμπιακού και Μπενφίκα η πορτογαλική ομάδα είναι φαβορί μόνο επειδή αγωνίζεται εντός έδρας.

Προσωπικά δεν μου έχουν πει μυστικά για το πως θα νικήσουμε την Μπενφίκα. Μπορώ να έχω τα δικά μου συμπεράσματα. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα». Σχετικά με την Εθνική Πορτογαλίας τόνισε: «Εάν με καλέσουν στην Εθνική, θα αισθανθώ πολύ καλά και θα βάλω τα δυνατά μου να παίξω όσο πιο καλά μπορώ».