Facebook Pixel Ποιο αστέρι του ποδοσφαίρου έχασε 1,8 εκατ. στον τζόγο;
| 2013-10-28 23:45:00

Ποιο αστέρι του ποδοσφαίρου έχασε 1,8 εκατ. στον τζόγο;

Ποιο αστέρι του ποδοσφαίρου έχασε  1,8 εκατ. στον τζόγο;

Ο εξτρέμ της Στόουκ, ο Μάθιου Εθέρινγκτον αποκάλυψε πριν από λίγες ώρες πως υπήρξε μια περίοδος που ήταν τόσο εθισμένος στο στοίχημα, το πόκερ και τις κυνοδρομίες που είχε φτάσει σε σημείο να δανείζεται από τοκογλύφους προκειμένου να πληρώσει τα χρέη του.

Όπως υπολογίζει ο ίδιος της περίοδο του εθισμού του στον τζόγο έχασε 1.800.000 ευρώ ενώ την περίοδο που ήταν ανερχόμενος παίκτης της Τότεναμ έπαιζε περίπου 45.000 ευρώ το μήνα στα παραπάνω παιχνίδια.

Όσο περνούσε ο καιρός τα πράγματα γινόντουσαν χειρότερα και το 2009 τελικά όταν πήρε μεταγραφή στην Στόουκ, μετά από παρακίνηση της οικογένειάς του στράφηκε στους ειδικούς και ζήτησε βοήθεια.

Ο ίδιος αποκάλυψε στο BBC: «Ήταν σαν χιονοστιβάδα. Πολύ συχνά έπαιζα τον μισθό μου και στην συνέχεια κατέφευγα σε τοκογλύφους. Όσο πέρναγε ο καιρός τα πράγματα γινόντουσαν όλο και χειρότερα. Δεν δέχτηκα ποτέ απειλές και δεν ένιωσα ποτέ πως κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα αλλά πολλές φορές δεν μπορούσαν να πληρώσω τα χρέη μου γιατί τα χρήματα που έπιανα τα έπαιζα αμέσως».

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags